Voedingssupplement voor paarden Equifirst [Grootte 400 g]

Voedingssupplement voor paarden Equifirst [Grootte 400 g]
€ 48,35
Versterk de hoeven van je paard met Hoof Support uit de Special Care lijn van Equifirst, rijk aan biotine en sporenelementen.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Voedingssupplement voor paarden Equifirst

Heeft je paard brokkelhoeven? Is de hoef van slechte kwaliteit? Heeft het scheuren of wil je het gewoon stimuleren om beter te groeien? Ontdek Hoof Support in Equifirst 's Special Care assortiment!

Hoof Support is een voedingssupplement ontworpen om de consistentie en structure van hoefhoorn te verbeteren. Het bevat biotine, methionine en sporenelementen zoals koper, zink en mangaan. Deze componenten stimuleren de hoefgroei en elasticiteit, waardoor het risico op broze, brokkelige hoeven afneemt. Naast het sterker maken van de hoeven, verbetert dit voer ook de vachtkwaliteit en glans.

- Hoof Support is rijk aan biotine, een vitamine die wordt aanbevolen voor het verbeteren van de hoornkwaliteit. In combinatie met methionine zorgt het voor stevigheid en weerstand om de hoeven van je paard te versterken.
- Koper, zink en mangaan spelen een belangrijke rol bij de productie van keratinocyten, die betrokken zijn bij de vorming van keratine. Deze sporenelementen zijn aanwezig in de vorm van chelaten die de hoefvorming optimaal ondersteunen.

De verschillende bovengenoemde componenten werken samen om de natuurlijke hoefgroei te bevorderen.

GEBRUIK:
Onderhoud: 20 gram per 100 kg levend gewicht per dag.
Idealiter gelijktijdig geven met het krachtvoer.
Voor een optimaal resultaat adviseren wij Hoof Support minimaal 4 maanden te geven.

SAMENSTELLING:
Maïs, Tarwemeel, Dextrose, Luzerne, Rietsuikermelasse, Maïsolie.

Extra informatie

Merk Equifirst
Fabrikant SKU 722012-M000-000
Kleur wit/oranje
Kleur Wit
Maat 400 g - Standaard Franse maten