Hondenkrat Ferplast Atlas 50 [Grootte 55,5x81x59,5 cm]

Hondenkrat Ferplast Atlas 50 [Grootte 55,5x81x59,5 cm]
€ 176,46
Ontdek de Ferplast Atlas 50 transportkrat voor honden, ideaal om in alle veiligheid te reizen met de auto, trein, boot of vliegtuig.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Hondenkrat Ferplast Atlas 50

  • Houder van thermoplastisch hars voor reizen per auto, trein, boot of vliegtuig

  • Met kunststof beklede ijzeren deur met vierpuntsveiligheidssluiting

  • Deur met 25 x mazen van 25 mm in overeenstemming met de huidige IATA-voorschriften

  • Vergrendelingen aan de zijkant met veiligheidsvergrendeling

  • Intrekbare en uitschuifbare handgreep met vak voor voorwerpen

  • Grote roosters voor interne luchtcirculatie

  • Plastic trog inbegrepen

  • Inclusief hygiënische drainagemat

  • Met gaten voor schroeven (inbegrepen)

  • Inclusief praktische strips om op de deur aan te brengen


Van plan om op vakantie te gaan? Geen probleem! Dankzij de Atlas reiskratten kun je je trouwe metgezel meenemen per boot, trein, auto of zelfs vliegtuig.


Let op: instappen is niet gegarandeerd, omdat dit afhankelijk is van de luchtvaartmaatschappijen. Informeer voordat je met je huisdier op reis gaat bij je luchtvaartmaatschappij wat de normen zijn voor het vervoer van dieren.


Alle hondenkratten in dit assortiment hebben verende zijhaken met veiligheidssloten en een stevige, met kunststof beklede ijzeren deur, een intrekbare en uitschuifbare handgreep, een voederbak voor voer of water, ventilatieroosters aan de zijkant voor een goede luchtcirculatie, een hygiënische drainagemat en een vak voor spullen. Het veiligheidsslot is onlangs opnieuw ontworpen om het gebruiksvriendelijker, efficiënter en veiliger te maken: een draai aan de knop activeert vier bevestigingspunten die de deur verankeren aan het hoofdgedeelte van de drager structure, waardoor onaangename accidentele openingen tijdens de reis worden voorkomen. De deur heeft ook een maaswijdte van 25 x 25 mm, ontworpen om te voldoen aan de huidige IATA-voorschriften voor het vervoer van huisdieren.


In de verpakking van de nieuwe Atlas 50 en 60 Restyling vind je klemmen die je aan de deur van de reismand kunt bevestigen voor extra veiligheid en 8 schroeven die je in de daarvoor bestemde gaten in de zijvergrendelingen kunt bevestigen.


Optionele wielen kunnen aan de onderkant van de kooi worden bevestigd: wielkit L145 voor Atlas 40, wielkit L388 voor Atlas 70 of wielkit L388B voor Atlas 50 en 60 Restyling. Deze kit bevat 2 vaste wielen en 2 zwenkwielen met remmen.


Tot slot is er ook een speciale nettenkit verkrijgbaar, als optie voor reizen per trein, boot of vliegtuig, en voor bevestiging aan de ventilatieroosters aan de zijkant.

Extra informatie

Merk Ferplast
Fabrikant SKU 73050021
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat 55,5x81x59,5 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1