Hondenspeelgoed Kong Flyer

Hondenspeelgoed Kong Flyer
Beginnend op: € 20,12
Maak je hond blij met Kong Flyer speelgoed, speciaal ontworpen voor zijn plezier en welzijn. Geef je hond een unieke speelervaring!
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 20,12
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hondenspeelgoed Kong Flyer

Het Kong Flyer hondenspeeltje is een must-have voor huisdiereigenaren die zich zorgen maken over het welzijn van hun trouwe vriend. Dit product van Kong, bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, is speciaal ontworpen om te voldoen aan het natuurlijke instinct van onze hondenvrienden om te kauwen en te grijpen. Dit pakket vliegeniers zal uw hond urenlang vermaken.

Kong Flyer is een zacht, slijtvast rubberen speeltje dat ontworpen is om de meest intense bijt- en speelbeurten te weerstaan. Door de frisbeevorm is het ideaal voor buitenspelen, in het park of in de tuin. Honden van alle groottes en tous leeftijden zullen met plezier achter hun Flyer aanrennen en hem trots terugbrengen naar hun baasje.

Behalve als werp- en apporteerspeeltje kan Kong Flyer ook gebruikt worden als alternatief voor traditionele voerbakken. Vul hem met brokjes of lekkers en laat je hond zich vermaken met het apporteren. Dit stimuleert ook het instinct van uw hond om voedsel te zoeken en zorgt voor mentale stimulatie.

Dankzij de zachte, soepele textuur doet Flyer geen pijn aan het tandvlees of de tanden van je hond tijdens het spelen. Bovendien is hij gemakkelijk schoon te maken en kan hij zelfs in de vaatwasser voor optimale hygiëne.

Of je nu een actieve, speelse hond hebt of eentje die wat rustiger is, de Kong Flyer is een perfecte aanvulling op zijn speelgoedcollectie. Maak plezier met je huisdier en stimuleer zijn fysieke en mentale ontwikkeling met dit speelgoed van topkwaliteit. Geef hem het beste met Kong Flyer.

Extra informatie

Merk Kong
Fabrikant SKU 74012164
Kleur rood
Kleur Rood
Hoeveelheid per product 1