Hondenspeelgoed Kong Stuff'N Mini Snacks Bacon & Fromage [Grootte 20,5x13x6 cm]

Hondenspeelgoed Kong Stuff'N Mini Snacks Bacon & Fromage [Grootte 20,5x13x6 cm]
€ 12,05
Ontdek het Kong Stuff'N Mini Snacks Bacon & Fromage hondenspeeltje, de must-have uit de dierenwinkel voor urenlang speelplezier!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Hondenspeelgoed Kong Stuff'N Mini Snacks Bacon & Fromage

Ontdek het Kong Stuff&039;N Mini Snacks Bacon & Cheese hondenspeeltje, een must-have voor dierenliefhebbers! Gemaakt door het gerenommeerde merk Kong, specialisten in hondenspeelgoed, is dit product perfect voor je trouwe metgezel. Of je nu een ervaren eigenaar bent of een nieuwkomer in de hondenwereld, dit speeltje zal je overtuigen met zijn kwaliteit en innovatieve ontwerp.

Dit hondenspeeltje is ideaal voor speelplezier en vermaak. Dankzij de unieke vorm en duurzame textuur stimuleert het het natuurlijke kauwinstinct van je hond en zorgt het voor een leuke en speelse ervaring. Je hond zal het leuk vinden om achter dit speeltje aan te rennen, erop te kauwen en het rond te schudden op tous!

En dat is nog niet alles, Kong Stuff&039;N Mini Snacks Bacon & Cheese heeft ook een traktatie uitdelende functie. Je kunt het speeltje vullen met hondensnoepjes, pindakaas, kaas of ander voedsel dat je hond lekker vindt adore. Je hond zal zijn verstand en behendigheid moeten gebruiken om het eten te pakken, zodat hij uren bezig blijft en verveling en kattenkwaad wordt voorkomen.

Dit hondenspeeltje is gemaakt van hoogwaardig rubber en is sterk en duurzaam. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is geschikt voor tous honden van alle groottes. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden voor langdurig gebruik.

Op zoek naar een hondenspeeltje dat spelen, vermaak en mentale stimulatie combineert? Kijk dan niet verder dan Kong Stuff&039;N Mini Snacks Bacon & Cheese. Bestel hem nu en geef je hond het beste speeltje dat verkrijgbaar is in de dierenwinkel. Je hond zal je dankbaar zijn!

Extra informatie

Merk Kong
Fabrikant SKU 74013314
Kleur rood
Kleur Rood
Maat 20,5x13x6 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1