Pluche speelgoed voor honden Kong Sherps Floofs Sheep [Grootte 10,16x19,05x22,86 cm]

Pluche speelgoed voor honden Kong Sherps Floofs Sheep [Grootte 10,16x19,05x22,86 cm]
€ 16,08
Vermaak je hond met pluchen speelgoed Kong Sherps Floofs Sheep, ontworpen voor actieve honden. Verwen je huisdier met Kong!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Pluche speelgoed voor honden Kong Sherps Floofs Sheep

Ontdek het pluche hondenspeeltje Kong Sherps Floofs Sheep, een product van Kong speciaal ontworpen voor huisdieren. Dit speelgoed in de vorm van een schaap is perfect voor honden van alle groottes en rassen, en zorgt voor een leuke en stimulerende speelervaring voor je trouwe metgezel.

Dit pluchen speeltje is gemaakt van hoogwaardige materialen en is niet alleen duurzaam, maar ook zacht en veilig voor de tanden en het tandvlees van je hond. De schapen in de verpakking hebben verschillende texturen en vormen voor extra mentale en fysieke stimulatie, zodat je hond urenlang bezig blijft.

Of je hond nu adore kauwt, schudt of grijpt, Sherps Floofs Sheep pluche speelgoed is ontworpen om zwaar gebruik te weerstaan terwijl het zacht is voor de tanden en het tandvlees van je hond. Dit speelgoed is ook ideaal voor interactief spel met je hond, waardoor je band met hem wordt versterkt.

Als product in de categorie dierenwinkels is het Kong Sherps Floofs Sheep pluchen hondenspeelgoed een ideale keuze voor baasjes die zich zorgen maken over de gezondheid en het welzijn van hun huisdier. Geef je hond een veilig, leuk en duurzaam speeltje dat hem actief en gelukkig houdt.

Voeg dit pluchen speeltje toe aan de speelgoedcollectie van je hond en laat hem veilig spelen met het Sherps Floofs Sheep schaap van Kong. Geef je hond het plezier dat hij verdient met dit pluchen speeltje van hoge kwaliteit, ontworpen om te voldoen aan de natuurlijke instincten en behoeften van je trouwe metgezel.

Extra informatie

Merk Kong
Fabrikant SKU 74013532
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Maat 10,16x19,05x22,86 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1