Ruitermes met houten handvat Premiere

Ruitermes met houten handvat Premiere
€ 4,99
Geef je paard de perfecte manen met het houten ruitermes Premiere, een onmisbaar gereedschap voor sportliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Ruitermes met houten handvat Premiere

Het manen trimmer mes met houten handvat Premiere is het ideale gereedschap voor alle paardeneigenaren en liefhebbers van paardrijden. Ontworpen door het beroemde merk Premiere, combineert dit mes kwaliteit en functionaliteit voor een optimale verzorging van de manen van je paard.

Met het scherpe roestvrijstalen lemmet kun je het haar van de manen gemakkelijk en precies afsnijden. Dankzij het perfecte formaat is het geschikt voor zowel professionals als amateurs en biedt het een comfortabele en effectieve grip.

Het houten handvat is niet alleen mooi, maar biedt ook een goede grip voor veilig gebruik. Het gebruikte hout is van de hoogste kwaliteit, wat de duurzaamheid van het mes garandeert.

Of je nu de manen van je paard in vorm brengt voor een wedstrijd of gewoon wat gewone verzorging doet, dit mes is je onmisbare bondgenoot. Het elegante, functionele ontwerp maakt het ook een uitstekend cadeau-idee voor paardenliefhebbers.

Laat manenhaar geen probleem meer zijn met de manen trimmer met houten handvat Premiere. Bestel hem nu en geef je paard professionele verzorging.

Extra informatie

Merk Premiere
Fabrikant SKU 743901-N027-000
Kleur bruine
Kleur Bruin
Maat TU - Standaard Franse maten