Hondenriem met lint Ferplast Flippy One [Grootte L]

Hondenriem met lint Ferplast Flippy One [Grootte L]

€ 35,29

€ 31,76

-10%
Ontdek de Flippy One hondenriem van Ferplast, slijtvast en anti-knik voor sportieve wandelingen met je huisdier.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Hondenriem met lint Ferplast Flippy One

  • Innovatief controlesysteem

  • Stretchlint geeft je hond veel bewegingsvrijheid

  • Ergonomische knop voor precieze controle

  • Zelfs geschikt voor handen met lange nagels

  • Verschillende modellen beschikbaar: Small (3 m), Medium (3 m) en Large (5 m)

  • Ideaal voor honden tot respectievelijk 12, 25 of 50 kg.

  • Nieuwe designs in modieuze kleuren zoals groen en paars


De Flippy One intrekbare leibanden van Ferplast zijn veilig en betrouwbaar, geschikt voor zowel dagelijkse wandelingen in de stad als buitenritten in de natuur. Ze geven je vriend een grote bewegingsvrijheid dankzij het verlengbare koord/strip dat zich automatisch oprolt om de bewegingen van je trouwe metgezel te volgen.
De ergonomische knop met 3 functies - vrijloop, kortstondige vergrendeling en vergrendeling van het koord/strip op de gewenste lengte - garandeert een betrouwbare en nauwkeurige werking. Om bijvoorbeeld van de stop- naar de ontgrendelingspositie te gaan, volstaat een stevige druk op de knop. Het touw en de band glijden soepel en geruisloos, met een systeem dat draaien voorkomt.
De Flippy One rekbare riem is compact en licht, met een comfortabele, ergonomische handgreep. Het praktische gat voor het ophangen van de hygiënische tashouder steekt niet uit en is geïntegreerd in de romp, dus het veroorzaakt geen ongemak en maakt het mogelijk om essentiële accessoires voor het wandelen comfortabel mee te nemen.


Flippy One intrekbare leibanden zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen gegarandeerd door Ferplast. Ze zijn verkrijgbaar in deze versie met een stevig nylon koord of met een uitschuifbaar nylon lint. Alle modellen zijn ontworpen om de ontberingen van het omgaan met en scheuren van honden te weerstaan, en ondergaan strenge kwaliteitstesten om absolute veiligheid te garanderen.


Het Tape-assortiment omvat verschillende maten, ontworpen voor honden van verschillende grootte en bouw: Small met een tot 4 meter rekbare tape voor middelgrote honden tot een maximum gewicht van 15 kg, Medium met een tape van 5 meter voor middelgrote tot grote honden tot een maximum gewicht van 25 kg, Large met een tape van 5 meter voor grote honden tot een maximum gewicht van 50 kg. De beschikbare kleuren zijn de klassiekers zwart, rood en blauw, met rose beschikbaar in maat Small, die allemaal perfect gecombineerd kunnen worden met de autres accessoires van je vriend.


Tot slot is de eco-duurzame verpakking, die volledig van papier is gemaakt, nog een bewijs van de inzet van het bedrijf voor het behoud van de omgeving waarin we met onze dierenvrienden leven.


Onderhoudsinstructies: als het lint sale is, kan het worden afgewikkeld, vergrendel de stopknop en was het lint met water en milde zeep, zorg ervoor dat je het laat drogen voordat je het opnieuw opwindt.

Extra informatie

Merk Ferplast
Fabrikant SKU 75032019
Kleur paars
Kleur Paars
Maat L - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1