Hondenriem Ferplast Ergofluo Matic G15/120 [Grootte 15 mm x 120 cm]

Hondenriem Ferplast Ergofluo Matic G15/120 [Grootte 15 mm x 120 cm]
€ 20,07
Ontdek de Ferplast Ergofluo Matic G15/120 hondenriem, met een innovatieve automatische haak met een magnetisch mechanisme voor veilig wandelen. Dierenwinkel Ferplast
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Hondenriem Ferplast Ergofluo Matic G15/120

  • nylon riem voor honden

  • Innovatieve automatische haak met magnetisch mechanisme, maakt vast en los van halsband of borsttuigje

  • Leiband met ergonomische, gevoerde polyurethaan handgreep

  • Biedt een stevige, comfortabele grip en veilige, effectieve controle; voorkomt schuren

  • Reflecterende stiksels maken het 's avonds en 's nachts goed zichtbaar.

  • Duurzame materialen van hoge kwaliteit

  • Trendy kleuren

  • Breed scala aan maten beschikbaar

  • Kan worden gecombineerd met Ergofluo halsbanden en Agila Fluo borsttuigen

  • Haken met robuuste kunststoftechnologie, medium of groot:

  • Ergofluo Matic G15/120 met Medium haak, voor honden tot 30 kg,

  • Ergofluo Matic G20/120 en G25/120 met Grote haak, voor honden tot 60 kg.


Ergofluo Matic is een hondenriem gemaakt van hightech materialen van topkwaliteit die sterk en duurzaam zijn. Het ergonomisch gevulde handvat is ontworpen voor een stevige grip en maximaal comfort voor de handen. De modellen hebben reflecterende stiksels zodat ze 's avonds en 's nachts goed zichtbaar zijn. Als je overdag geen tijd hebt om je viervoeter uit te laten, is dit het ideale product voor jou! De Ergocomfort Fluo leibanden zijn verkrijgbaar in een reeks trendy fluorescerende kleuren en in een groot aantal maten voor honden van elk formaat.

Naast de fuchsia en groene leibanden die al verkrijgbaar zijn, zijn de nieuwe blauwe en oranje modellen ook voorzien van een automatische haak. Dit product is een exclusieve creatie van ons bedrijf, waar we bijzonder trots op zijn. De haak combineert maximale veiligheid met gebruiksgemak, zodat de halsband of het borsttuig snel en gemakkelijk kunnen worden vastgemaakt en losgemaakt dankzij een magnetisch mechanisme. De haak is licht maar robuust en gemaakt van een speciale technologische kunststof. Dankzij de stalen pinnen is hij bestand tegen de trekkracht van uw hond. Hij is ook uiterst veilig, dankzij het openingssysteem met dubbele knop dat per ongeluk openen voorkomt.

Kies een riem die past bij de grootte van je hond. Ergofluo G15/120 wordt geleverd met de Medium haak, geschikt voor kleine en middelgrote honden (tot 30 kg in gewicht), met een trekkracht tot 120 kg. Ergofluo G20/120 en G25/120 worden geleverd met de Grote haak, geschikt voor middelgrote en grote honden (tot 60 kg gewicht), met een treksterkte tot 180 kg.

De haak is praktisch en gemakkelijk te gebruiken: om hem te openen, drukt u gewoon tegelijkertijd op de twee knoppen en brengt u de ring van de halsband of het borsttuig naar de haak om de automatische sluiting te activeren. Om hem los te maken van de halsband of het harnas, drukt u gewoon opnieuw tegelijkertijd op de twee knoppen. Stelt u zich eens voor dat u een boodschappentas of uw telefoon in één hand houdt en met de andere hand de riem aan de halsband of het harnas vastmaakt of ervan losmaakt, in één eenvoudige beweging rapide.

Ergofluo Matic leads zijn perfect afgestemd op de halsbanden uit dezelfde lijn en op de Agila Fluo harnassen, die voorzien zijn van een microregulatiesysteem en zachte bekleding voor het comfort van uw hond.

Extra informatie

Merk Ferplast
Fabrikant SKU 75448630
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat 15 mm x 120 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1