Hondentuig Ferplast Agila Fluo 3 [Grootte 42/50 cm x 15 mm]

Hondentuig Ferplast Agila Fluo 3 [Grootte 42/50 cm x 15 mm]
€ 21,07
Ontdek het comfort en de kracht van het Ferplast Agila Fluo 3 harnas, speciaal ontworpen voor uw sportieve hond. Nu verkrijgbaar!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Hondentuig Ferplast Agila Fluo 3
  • Ergonomisch borsttuig voor honden met zachte vulling
  • Comfortabel en duurzaam
  • Gemakkelijk aan te trekken en aan te passen dankzij het dubbele microregulatiesluitsysteem, gepatenteerd door Ferplast.
  • Perfect draagbaar en aanpasbaar aan alle lichaamsvormen dankzij de scharnierpunten tussen de delen van het harnas, gepatenteerd door . Ferplast
  • Verkrijgbaar in een reeks moderne kleuren en maten

Agila is de nieuwe lijn harnassen voor honden, gekenmerkt door draaggemak en maximaal comfort. Deze harnassen zijn gemakkelijk te dragen en passen zich perfect aan alle lichaamsvormen aan, dankzij de scharnierpunten tussen de harnasdelen, gepatenteerd door Ferplast. Met de micro-regulatiesluiting, gepatenteerd door Ferplast, kunt u de maat snel en nauwkeurig aanpassen aan uw hond.

Agila Fluo is ontworpen voor gebruiksgemak en maximale veiligheid. Ze zijn gemaakt van robuust nylon en hebben een zachte vulling voor extra comfort voor uw hond. Volgens de laatste trends is hij verkrijgbaar in felle fluorescerende kleuren en in verschillende maten, afhankelijk van de minimale/maximale nekomtrek en buikomtrek van je huisdier.

Extra informatie

Merk Ferplast
Fabrikant SKU 75449328
Kleur geel
Kleur Geel
Maat 42/50 cm x 15 mm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1