Hondentuig Ferplast Ergocomfort [Grootte L]

Hondentuig Ferplast Ergocomfort [Grootte L]
€ 51,43
Ontdek het ultieme comfort voor je hond met het Ferplast Ergocomfort harnas, met een gepatenteerde micro-verstelling en easy-opening systeem. Ideaal voor sportieve honden vanaf 15 kg.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Hondentuig Ferplast Ergocomfort

  • Groot comfort en gebruiksgemak port

  • Micro-regulatiesysteem (gepatenteerd)

  • Openingssysteem rapide

  • Voor honden van 15 tot 50 kg


Dankzij de innovatieve, ergonomische vorm verdeelt het harnas Ergocomfort Linear de trekkracht van de hond over de borst zonder de nek aan te tasten, en is het niet oncomfortabel dankzij de zachte interne vulling die maximaal comfort biedt. Het is ook gemakkelijk en rapide aan te doen en te verstellen, heeft een openings- en sluitsysteem rapide en kan perfect worden aangepast aan al onze harige vrienden dankzij het microregulatiesysteem.
De harnasmodellen verschillen naargelang de minimum/maximum nek- en singelomvang en het gewicht van het huisdier: Extra Small, maximum 15 kg, Small, maximum 20 kg, Medium, maximum 30 kg, Large, maximum 40 kg, Extra Large, maximum 50 kg.

Om de meest geschikte maat voor je trouwe viervoeter te vinden, raden we je aan om de omtrek van de singel (meting B) en de nek (meting A) nauwkeurig op te meten. Aan de hand van de minimum- en maximummetingen weet je zeker dat je het product koopt dat bij je past.

Extra informatie

Merk Ferplast
Fabrikant SKU 75465922
Kleur rood
Kleur Rood
Maat L - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1