Hondenriem Ferplast Amigo Mini [Grootte 12x3x10 cm]

Hondenriem Ferplast Amigo Mini [Grootte 12x3x10 cm]
€ 19,06
Ontdek de Ferplast Amigo Mini hondenriem, ontworpen door Ferplast om je hond meer bewegingsvrijheid en precies ergonomisch comfort te geven.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Hondenriem Ferplast Amigo Mini
  • Automatische lijn met verwisselbare hoes
  • Verlengbare riem geeft uw hond meer bewegingsvrijheid
  • Nauwkeurige ergonomische knop met drie verschillende functies: vergrendelen, vrij glijden, tijdelijke stop
  • Soepel en geruisloos glijden van het lint
  • 4 beschikbare maten: Mini, met een meetlintlengte van 3 meter voor honden tot 12 kg, Small, met een meetlintlengte van 5 meter voor honden tot 15 kg, Medium, met een meetlintlengte van 5 meter voor honden tot 25 kg, Large, met een meetlintlengte van 5 meter voor honden tot 50 kg.

Amigo is de nieuwe intrekbare hondenriem van Ferplast zodat je altijd in de mode bent! Met één druk op de knop kun je de hoes verwisselen en krijg je een trendy, onberispelijke look, waarbij de riem past bij de autres accessoires van je hond. Voor elke gelegenheid een andere riem, voor een wandeling in de stad of een uitstapje naar het platteland, voor die speciale gelegenheden waarbij u de aandacht wilt trekken: Amigo voldoet aan al uw wensen en behoeften!
De volledig in Italie ontworpen Amigo riem is eenvoudig te gebruiken, betrouwbaar en nauwkeurig, met één bedieningsknop met drie verschillende functies: vrij glijden, tijdelijke stop, permanente vergrendeling op de gewenste lengte. Het interne mechanisme is ontworpen om lang mee te gaan, terwijl een speciaal patent ervoor zorgt dat de riem extreem soepel en geruisloos glijdt. Het ergonomische handvat houdt je vriend onder controle en zorgt voor een veilige en comfortabele grip voor je hand.
Alle Amigo snoeren worden met de grootste zorg vervaardigd, met gebruik van hoogwaardige materialen. De Amigo modellen met lint zijn verkrijgbaar in 4 maten:
Mini, met een lintlengte van 3 meter voor honden tot 12 kg.
Small, met een lintlengte van 5 meter voor honden tot 15 kg.
Medium, met een lintlengte van 5 meter voor honden tot 25 kg.
Large, met een lintlengte van 5 meter voor honden tot 50 kg.
Het assortiment is zeer uitgebreid, met 7 verschillende kleuren beschikbaar, evenals de Decor-versies. Naast de lintversie vind je ook de koordversie. De hoezen, verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en designs, kunnen apart worden gekocht.

Extra informatie

Merk Ferplast
Fabrikant SKU 75702017
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 12x3x10 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1