Hondenriem met lang koord Ferplast Amigo [Grootte 15x3,6x14 cm]

Hondenriem met lang koord Ferplast Amigo [Grootte 15x3,6x14 cm]
€ 28,13
Geef je hond de vrijheid die hij nodig heeft met de Amigo riem van Ferplast. Ergonomisch en uitschuifbaar, ideaal voor sportieve wandelingen in dierenwinkels.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Hondenriem met lang koord Ferplast Amigo
  • Automatische lijn met verwisselbare hoes
  • Verlengbaar koord geeft uw hond meer bewegingsvrijheid
  • Nauwkeurige ergonomische knop met drie verschillende functies: vergrendelen, vrij glijden, tijdelijke stop
  • Soepele, stille beweging van het koord
  • Verkrijgbaar in 5 maten: Mini, met een koordlengte van 3 meter voor honden tot 12 kg, Small, met een koordlengte van 5 meter voor honden tot 15 kg, Medium, met een koordlengte van 5 meter voor honden tot 25 kg, Large, met een koordlengte van 5 meter voor honden tot 50 kg, Long, met een koordlengte van 7 meter voor honden tot 20 kg.

Amigo is de nieuwe intrekbare hondenriem van Ferplast zodat je altijd in de mode bent! Met een simpele klik kun je de hoes verwisselen en heb je een trendy, onberispelijke look. Voor elke gelegenheid een andere riem, voor een wandeling in de stad of een uitstapje naar het platteland, voor speciale gelegenheden wanneer je de aandacht wilt trekken: Amigo voldoet aan al je wensen en behoeften!
De Amigo riem is volledig ontworpen in Italie en is eenvoudig te gebruiken, betrouwbaar en nauwkeurig, met één enkele bedieningsknop met drie verschillende functies: vrij glijden, tijdelijke stop, permanente vergrendeling op de gewenste lengte. Het interne mechanisme is ontworpen om duurzaam, soepel en stil te zijn. Het ergonomische handvat houdt je vriend onder controle en zorgt voor een veilige en comfortabele grip voor je hand.
Alle riemen van Amigo zijn met de grootste zorg gemaakt, met gebruik van hoogwaardige materialen om de veiligheid van je vriend te garanderen. De Amigo modellen met touw zijn verkrijgbaar in 5 maten:
Mini, met een touwlengte van 3 meter voor honden tot 12 kg.
Small, met een touwlengte van 5 meter voor honden tot 15 kg.
Medium, met een touwlengte van 5 meter voor honden tot 25 kg.
Large, met een touwlengte van 5 meter voor honden tot 50 kg.
Long, met een touwlengte van 7 meter voor honden tot 20 kg.
Het assortiment is zeer uitgebreid, met 7 verschillende kleuren, waaronder de Colours-versies met vrolijke tinten. Om het uiterlijk van je riem te veranderen, kun je ook de hoezen apart kopen, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en patronen.

Extra informatie

Merk Ferplast
Fabrikant SKU 75740017
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 15x3,6x14 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1