Hondentuig Ferplast Agila Reflex 1 [Grootte 26/38 cm x 15 mm]

Hondentuig Ferplast Agila Reflex 1 [Grootte 26/38 cm x 15 mm]
€ 18,05
Ontdek het Ferplast Agila Reflex 1 hondentuig, ontworpen door Ferplast voor veilige nachtelijke wandelingen. Verkrijgbaar in dierenwinkels.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Hondentuig Ferplast Agila Reflex 1
  • Ergonomisch borsttuig voor honden
  • Perfect voor nachtelijke wandelingen
  • Reflecterende tape met hoge zichtbaarheid over de hele lengte van de riem nylon
  • Stevig en comfortabel dankzij de zachte binnenvoering
  • Gemakkelijk te dragen dankzij elastische koordsluiting
  • Perfect aanpasbaar aan alle lichaamsvormen dankzij de scharnierpunten tussen de onderdelen van het harnas, gepatenteerd door het Instituut voor Onderzoek naar Infectieziekten (IRM). Ferplast
  • Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren

Agila Reflex is een zeer zichtbaar borsttuig voor honden, ideaal voor nachtelijke wandelingen. Het is stevig en robuust en heeft een reflecterende strip die handig is om de aanwezigheid van je hond aan te geven, zelfs van een afstand in slechte lichtomstandigheden. Dankzij de ergonomische vorm en de zachte binnenbekleding biedt het borsttuig maximaal comfort voor uw huisdier en is het gemakkelijk te dragen: de speciale constructie met een scharnier tussen de delen van het tuig, gepatenteerd door Ferplast, betekent dat het kan worden aangepast aan alle lichaamsvormen. De Agila Reflex modellen 1 tot en met 4 zijn voorzien van een praktisch elastisch koord dat het gemakkelijk maakt om de perfecte pasvorm voor je huisdier te vinden.

Het Agila Reflex harnas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. De modellen verschillen afhankelijk van de minimale/maximale nekomtrek en de omtrek van je huisdier.

Extra informatie

Merk Ferplast
Fabrikant SKU 76039117
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 26/38 cm x 15 mm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1