Hondenriem Ferplast Sport Dog Matic 20/120 [Grootte 20 mm x 120 cm]

Hondenriem Ferplast Sport Dog Matic 20/120 [Grootte 20 mm x 120 cm]
€ 24,10
Laat je hond in alle veiligheid uit met de Ferplast Sport Dog Matic 20/120 riem - innovatief en ergonomisch, ideaal voor sportieve wandelingen in dierenwinkels.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 2

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Hondenriem Ferplast Sport Dog Matic 20/120

  • Hondenriem gemaakt van nylon

  • Innovatieve automatische haak met magnetisch mechanisme, maakt vast/los aan halsband of harnas

  • Ergonomisch handvat met zachte vulling

  • Reflecterende stiksels maken hem 's avonds en 's nachts goed zichtbaar.

  • Het biedt een goede grip, veilige en effectieve controle en voorkomt schuren.

  • Twee extra handgrepen voor betere controle over je huisdier

  • Gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen

  • Verkrijgbaar in trendy fluorescerende kleuren

  • Sportief ontwerp met tekst op het handvat en klein logo Ferplast

  • Keuze uit twee maten, afhankelijk van de grootte van je hond

  • Stevige haak van technisch kunststof, grote maat:

  • Sport Dog Matic G20/120 en G25/120 met grote haak voor honden tot 60 kg

  • Lengte riem: 120 cm

  • Breedte van de riem: 20 of 25 mm, afhankelijk van het model

  • Gewatteerde halsbanden en bijpassende Zweedse tuigen zijn verkrijgbaar in hetzelfde Sport Dog assortiment.


Een geweldige innovatie op Ferplast! Sport Dog Matic is de hondenriem uitgerust met een automatische haak, een exclusieve creatie van ons bedrijf. De haak combineert maximale veiligheid met gebruiksgemak en kan dankzij een magnetisch mechanisme snel worden vastgemaakt en losgemaakt van de halsband/tuig. De haak, die zowel licht als robuust is, is gemaakt van speciale technische kunststof en de stalen pennen zorgen voor een perfecte grip wanneer uw hond trekt. Tot slot is hij niet alleen extreem veilig, maar kan hij ook worden geopend met twee knoppen om te voorkomen dat hij per ongeluk wordt losgemaakt.

De Sport Dog Matic riem is gemaakt van duurzame en slijtvaste materialen van topkwaliteit en garandeert maximaal gebruikscomfort dankzij de ergonomische handgreep met zachte bekleding. Alle riemen zijn gemaakt van slijtvast nylon, wat zorgt voor een uitstekende duurzaamheid, zelfs als je huisdier hard trekt. Ze zijn verkrijgbaar in drie moderne kleuren en twee verschillende maten. De modellen hebben een bijzonder sportief ontwerp en reflecterende stiksels waardoor ze 's avonds en 's nachts goed zichtbaar zijn; als je overdag geen tijd hebt om met je viervoeter te wandelen, is dit het ideale product voor jou!
Om je viervoeter beter onder controle te houden, zijn de Sport Dog Matic riemen voorzien van twee extra handvatten: dit systeem is vooral handig in gevaarlijke situaties of als je in de buurt van dieren bent.autres

Afhankelijk van de grootte van je hond kun je de meest geschikte riem kiezen. De Sport Dog Matic G20/120 en G25/120 riemen hebben een grote haak, ideaal voor middelgrote tot grote honden tot 60 kg en bestand tegen een trekkracht tot 180 kg. Beide modellen zijn 120 cm lang en 20 of 25 mm breed.

De haak is heel handig en gemakkelijk te gebruiken: druk gewoon tegelijkertijd op de twee knoppen om hem te openen en breng de ring van de halsband/tuig dicht bij uw hond om de automatische bevestiging van de haak te activeren. Om hem los te maken van de halsband of het tuigje, drukt u gewoon opnieuw op de twee knoppen. Bedenk hoe handig deze functie is: zelfs als u bijvoorbeeld boodschappentassen in uw ene hand houdt of parlez aan de telefoon hebt, kunt u de riem met de andere hand aan de halsband of het harnas vastmaken of losmaken, in één eenvoudige beweging en rapide.

Halsbanden en harnassen maken ook deel uit van het Sport Dog assortiment, en beide zijn voorzien van zachte voering om uw huisdier zo comfortabel mogelijk te houden en reflecterende stiksels voor veilige nachtelijke wandelingen. Halsbanden, tuigen en leibanden zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren en kunnen op elk moment met elkaar gematcht worden autres voor een perfect geheel look!

Extra informatie

Merk Ferplast
Fabrikant SKU 78004325
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat 20 mm x 120 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1