Ontspannend paardenspeeltje Kentucky

Ontspannend paardenspeeltje Kentucky
€ 40,32
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Ontspannend paardenspeeltje Kentucky

Als je paard de neiging heeft om zich te vervelen als hij op stal staat, is deze Relax Horse Toy Pony de perfecte stalgenoot!
- Voorkomt verveling door een intrigerend geluid te maken
- Vervangbare binnenkant
- Leuke, losse manen, staart en benen
- Touw om het speeltje in de stal vast te binden
- Lengte: 40 cm
Wat bijzonder is
Als je paard de neiging heeft zich te vervelen als hij op stal staat, is deze Relax Horse Toy Pony de ideale stalgenoot! Deze Relax Horse Toy Pony is niet alleen een lust voor het oog, maar geeft paarden ook iets om mee te spelen. Wanneer het paard druk uitoefent op de buik van het speeltje, maakt het een plastic knisperend geluid, dat zeer intrigerend is voor de paarden.
De Relax Horse Toy Pony heeft een klittenbandsluiting onder de staart, waar hij kan worden geopend om het plastic te vervangen door een nieuwe plastic fles van hetzelfde type. De nek en het hoofd van het speelgoed zijn gevuld met jute, zodat de nek en het hoofd ook kunnen worden ingedrukt zonder vormverlies. De manen, de staart en de losse poten van het speelgoed zijn ook erg leuk om mee te spelen. Een klein touw wordt aan de schoft bevestigd zodat hij in de stal kan worden vastgebonden. Aangezien het speelgoed echt bedoeld is voor spel en plezier, is het mogelijk dat uw paard het zal verscheuren.
Stoffen en materialen
De Relax Horse Toy Pony heeft een klittenbandsluiting onder de staart, waar hij kan worden geopend om het plastic te vervangen door een nieuwe plastic fles van hetzelfde type. De nek en het hoofd van het speelgoed zijn gevuld met jute, zodat de nek en het hoofd ook kunnen worden ingedrukt zonder vormverlies.
Vorm en maat
Er is maar één maat van Relax Horse Toy Pony. Dit speeltje is verkrijgbaar in twee kleuren.
Onderhoudsgids
Om dit speelgoed er als nieuw uit te laten zien, kun je vuile plekken op het speelgoed het beste met de hand wassen met warm water en zeep.

Extra informatie

Merk Kentucky
Fabrikant SKU 82104-01
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene