Eenhoorn Fantasie Ontspannend Paard Speelgoed Kentucky

Eenhoorn Fantasie Ontspannend Paard Speelgoed Kentucky
€ 45,36
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Eenhoorn Fantasie Ontspannend Paard Speelgoed Kentucky

Als je paard de neiging heeft om zich te vervelen als hij in zijn stal staat, is dit Relax Horse Toy Unicorn Fantasy de perfecte stalgenoot!
- Voorkomt verveling door een intrigerend geluid te maken
- Vervangbare binnenkant
- Leuke, losse manen, staart en benen
- Touw om het speeltje in de stal vast te binden
- Lengte: 40 cm
Wat bijzonder is
Als je paard de neiging heeft zich te vervelen als hij in zijn stal staat, is dit Relax Horse Toy Unicorn Fantasy de perfecte stalgenoot! Deze Relax Horse Toy Unicorn Fantasy is niet alleen een lust voor het oog, maar geeft de paarden ook iets om mee te spelen. Wanneer het paard druk uitoefent op de buik van het speeltje, maakt het een plastic knisperend geluid, dat zeer intrigerend is voor paarden.
De Relax Horse Toy Unicorn Fantasy heeft een klittenbandsluiting onder de staart, waar hij kan worden geopend om het plastic te vervangen door een nieuwe fles van hetzelfde type. De nek en het hoofd van het speelgoed zijn gevuld met jute, zodat de nek en het hoofd ook kunnen worden ingedrukt zonder vormverlies. De manen, de staart en de losse poten van het speelgoed zijn ook erg leuk om mee te spelen. Een klein touw wordt aan de schoft bevestigd zodat hij in de stal kan worden vastgebonden. Aangezien het speelgoed echt bedoeld is voor spel en plezier, is het mogelijk dat uw paard het zal verscheuren.
Stoffen & materialen
De Relax Horse Toy Unicorn Fantasy heeft een klittenbandsluiting onder de staart, waar hij kan worden geopend om het plastic te vervangen door een nieuwe plastic fles van hetzelfde type. De nek en het hoofd van het speelgoed zijn gevuld met jute, zodat de nek en het hoofd ook kunnen worden ingedrukt zonder vormverlies.
Vorm en grootte
Er is maar één maat en kleur voor het Relax Horse Toy Unicorn Fantasy.
Onderhoudsgids
Om dit speelgoed er als nieuw uit te laten zien, kun je vuile plekken op het speelgoed het beste met de hand wassen met warm water en zeep.

Extra informatie

Merk Kentucky
Fabrikant SKU 82145-10
Kleur wit
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene