Plastic paarden muilkorf met nylon riem Premiere

Plastic paarden muilkorf met nylon riem Premiere
€ 23,14
Rust jezelf uit met de Premiere muilkorf, het must-have accessoire voor cavaliers ruiters, gemaakt van kunststof en een duurzame nylon riem.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Plastic paarden muilkorf met nylon riem Premiere

De nylon Premiere kunststof riem muilkorf is een essentieel accessoire voor alle cavaliers ruiters. Ontworpen door het gerenommeerde merk Premiere, biedt het je paard een onvergelijkbare bescherming en comfort tijdens het rijden.

Deze muilkorf is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is licht van gewicht en slijtvast, waardoor je paard veel bewegingsvrijheid heeft en toch beschermd is. De verstelbare nylon riem past perfect bij alle paardenmaten en zorgt voor een comfortabele en veilige pasvorm.

Naast de beschermende functie is deze muilkorf ook makkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor paardeneigenaren. Het elegante, discrete ontwerp maakt het ook een aantrekkelijk accessoire voor je show- of buitenritten.

Of het nu voor paarden is met een neiging tot kauwen of overmatig gras eten, of gewoon om ze extra bescherming te geven tijdens het reizen in een busje of op transport, deze muilkorf van Premiere is een verstandige keuze. Het wordt ook aanbevolen voor paarden die gevoelig zijn voor wurging of mondverwondingen.

Kies voor kwaliteit en veiligheid voor je paardenvriend door je paard uit te rusten met de kunststof muilkorf met riem nylon Premiere. Dankzij dit accessoire kun je met een gerust hart genieten van je buitenritten.

Extra informatie

Merk Premiere
Fabrikant SKU 829884-N027-000
Kleur bruine
Kleur Bruin
Maat TU - Standaard Franse maten