Geventileerde ventielsteel voor drinkbakken Suevia

Geventileerde ventielsteel voor drinkbakken Suevia
€ 8,47
Ontdek de kwaliteit en efficiëntie van het geventileerde ventiel Suevia, het perfecte accessoire voor motorrijders. Het merk waarop je kunt vertrouwen.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Geventileerde ventielsteel voor drinkbakken Suevia

De geventileerde ventielsteel voor drinkautomaten Suevia is een onmisbaar accessoire voor paardenliefhebbers. Het merk Suevia staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en deze ventielsteel is daarop geen uitzondering. Hij is zorgvuldig gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert optimale duurzaamheid en prestaties.

Dankzij het speciale ontwerp houdt deze ventielsteel je Suevia drinkautomaat schoon en hygiënisch. Het voorkomt dat onzuiverheden en bacteriën het water binnendringen en besmetten, waardoor de gezondheid en het welzijn van je paard gegarandeerd zijn. Bovendien zorgt het kleppensysteem voor een gelijkmatige waterstroom, waardoor spatten en verspilling worden voorkomen.

Deze klepsteel is speciaal ontworpen voor Suevia drinkautomaten en is eenvoudig te installeren en perfect compatibel. Hij is ook gemakkelijk schoon te maken, voor langdurig hygiënisch gebruik.

Of je nu een fanatieke ruiter of een professionele amazone bent, de geventileerde ventielsteel voor drinkautomaten Suevia is het ideale accessoire om de gezondheid en het comfort van je paard te garanderen. Wacht niet langer, voeg het nu toe aan je ruiteruitrusting en geniet van optimale hydratatie voor je paard.

Extra informatie

Merk Suevia
Fabrikant SKU 832914-M000-000
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat TU - Standaard Franse maten