Enkelkwart dressuurzadel Premier Equine Marseille

Enkelkwart dressuurzadel Premier Equine Marseille

Beginnend op: € 1.581,02

€ 1.239,72

-22%
Enkelkwart dressuurzadel Premier Equine Marseille - Comfort, verbinding en communicatie met je paard voor uitzonderlijke prestaties.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 1.581,02

€ 1.239,72

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Enkelkwart dressuurzadel Premier Equine Marseille

Geprefereerd door professionele dressuurzadels cavaliers en eventers cavaliers, biedt het monoflap ontwerp een betere aansluiting en de mogelijkheid om micro-aanpassingen toe te passen in de hulpen. Ontworpen voor een betere verbinding en communicatie met het paard zonder de beweging te beperken, heeft dit dressuurzadel een diepe zit, een speciaal ontworpen cantle en grote opgevulde knierollen voor uitzonderlijke veiligheid en beenpositionering. Met de D-ringen aan de voorkant van het zadel kunt u uw zadeldek bevestigen.


Bekleed met zacht, soepel Duits anilineleer, biedt de Marseille een werkelijk luxueuze rijervaring. De styling van dit zadel voegt een extra texturale dimensie toe met details op de klep. Bij de bouw van dit zadel is over elk klein detail zorgvuldig nagedacht, niet alleen voor comfort en prestaties, maar ook voor stijl.


Dit monoflap zadel is gemaakt met een copolymeer boom die extreem licht is en ongelooflijke eigenschappen heeft waardoor de boom zo grondig kan buigen dat het voorkomt dat de boom barst onder stress, terwijl het zadel een briljante ondersteuning krijgt.


De panelen zijn gevlokt met synthetische wol voor comfort, ondersteuning en een gelijkmatige drukverdeling.


De roestvrijstalen veiligheidsbeugels bieden een veilige en gemakkelijke manier om de met leer beklede stijgbeugelriemen te bevestigen en te verwijderen. De zacht gepolijste lederen riemen zorgen voor een nette en stijlvolle afwerking en zijn tegelijkertijd duurzaam en buitengewoon functioneel.


Wij bieden een betaalbare oplossing met een hoog niveau van anatomische expertise bij de ontwikkeling van onze innovatieve reeks discipline-specifieke zadels met aanpasbare pasvormen. Voor een ideale pasvorm adviseren wij de PE Gullet Gauge aan te schaffen om u een leidraad te geven voor de beste PE gullet maat om te gebruiken in uw zadel Premier Equine.


Het PE verwisselbare gullet systeem maakt het snel en gemakkelijk om de pasvorm van het zadel aan te passen, waardoor u de kosten van de aanschaf van een nieuw zadel vermijdt. Het systeem houdt rekening met de verschillende factoren die de vorm van uw paard in de loop der tijd kunnen beïnvloeden, zoals gezondheid, conditie, trainingsregime, leeftijd en conditie. Hierdoor kan uw PE-zadel met uw paard meegroeien voor optimaal comfort.


Materialen:


Duits anilineleer
Synthetische wolvezel flocking
Copolymeer boom
Gepolijste lederen riemen
Roestvrijstalen fittingen
Pasvorm:


Premier Equine biedt een breed scala aan verwisselbare PE-ogen waarmee u de pasvorm van uw zadel kunt aanpassen aan de behoeften van uw paard. Wij raden u aan de PE-gullet meter aan te schaffen om u een leidraad te geven voor de beste PE-gullet voor selectie en gebruik in uw zadel Premier Equine.


Wij raden u aan het advies van een professionele zadelmaker in te winnen om de juiste pasvorm van uw zadel te garanderen.


Bekijk ons assortiment stijgbeugels, stijgbeugelriemen en anatomische hoofdstellen om uw single seat dressuurzadel compleet te maken.


Technische details



  • Dressuurzadel

  • Ontwerp uit één stuk

  • Duits aniline leder

  • Copolymeer boom

  • Diepe zit

  • Grote gevoerde knierol

  • Verwisselbaar PE oogjes systeem

  • Gevlokte synthetische vezelpanelen voor comfort

  • Roestvrij stalen veiligheidsbeugels

  • D-ringen aan de voorkant

  • Speciaal ontworpen cantle

  • Gepolijste lederen riemen

  • Evenwichtige en gelijkmatige drukverdeling

  • Onbeperkte beweging

  • Wordt standaard geleverd met een medium borstplaat.

  • Verschillende oogbreedtes zijn apart verkrijgbaar.

  • PE-merkteken


Onderhoudsinstructies


Uw zadel voor het eerst gebruiken:


Premier Equine Wij hebben alle noodzakelijke behandelingen uitgevoerd voor de levering van uw zadel, zodat u het kunt gebruiken zodra u het ontvangt. Voor een optimale zachtheid en bescherming raden wij u echter aan een goede kwaliteit conditioneringsbalsem voor leer aan te brengen en deze 24 uur te laten intrekken, uit het directe zonlicht. Met een zachte doek het teveel aan balsem verwijderen.


Pas op voor het risico van vlekken op witte kleding, vooral bij het eerste gebruik.


Bewaar het product op een droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht en warmte. Maak uw zadel regelmatig schoon en breng een goede verzorgingsbalsem aan om het leer soepel en kleurvast te houden.


Hang uw zadel aan een haak of zadelrek dat een gelijkmatige druk uitoefent.


Dagelijkse verzorging :



  1. Verwijder vuil en resten van het oppervlak en de riemen door uw zadel na elk gebruik af te nemen met een zachte, vochtige doek.

  2. Veeg af met een zachte, droge doek om overtollig vocht te verwijderen.

  3. Laat het zadel op natuurlijke wijze drogen in een goed geventileerde ruimte uit de buurt van direct zonlicht en hitte.

  4. Zodra het zadel droog is, brengt u een hoogwaardige leerbalsem aan. Pas op dat u het leer niet te veel verzadigt, vooral de singels*.

  5. Laat het zadel op natuurlijke wijze drogen in een goed geventileerde ruimte uit de buurt van direct zonlicht en hitte.

  6. Breng na het drogen uw zadelhoes aan om het te beschermen.


Als uw zadel in contact is geweest met water, laat het dan op natuurlijke wijze drogen, uit de buurt van direct zonlicht en warmte. Breng na het drogen een hoogwaardige leerbalsem aan en berg uw zadel op een droge plaats op.



  • Leg geen vuile accessoires op het zadel.

  • Maak het zadel niet schoon met producten die oplosmiddelen of glycerinezeep bevatten, aangezien deze stoffen de integriteit van het zadel aantasten.

  • Behandel/bevet een zadel dat niet vooraf is gereinigd niet , omdat hierdoor vuil in het leer kan dringen en het kan beschadigen.

  • Opmerking: Tijdens de zomermaanden kan het nodig zijn de frequentie van de behandeling van uw leren zadel te verhogen, omdat de zon en de hoge temperaturen het leer kunnen uitdrogen.

  • *Let op: Overmatige verzadiging van leer en leren riemen kan leiden tot overmatige absorptie waardoor het leer kan verslechteren.


Voor optimale prestaties en een lange levensduur: breng minstens twee keer per maand een hoogwaardige conditioneringsbalsem voor leer aan om het leer soepel te houden.

Extra informatie

Merk Premier Equine
Fabrikant SKU 8509165-850918
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Leder