Paardenvoeten Kentucky Deep [Grootte M]

Paardenvoeten Kentucky Deep [Grootte M]
€ 105,86
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Paardenvoeten Kentucky Deep

Diepe Fetlock
Maat M
- Stevige TPU schelp met meerdere ventilatiegaten voor optimale ventilatie en koeling
- Ontworpen met een verbeterde pasvorm voor maximale bewegingsvrijheid
- Zeer goed ademende 3D Spacer voering voor nog meer comfort en ademend vermogen
- Zachte rubberen inzet ter bescherming van het lendengebied
- Goedgekeurd voor jonge paardenklassen.
Speciaal
De diepe kogelbeschermers zijn gemaakt van een stevige TPU schaal met meerdere ventilatiegaten en een grotere driehoekige mesh ventilatie.
De binnenkant van de laarzen is versterkt met een extra laag TPU om zware schaafwonden te weerstaan wanneer de achterbenen in beweging zijn.
De diepe kootbeschermers hebben een verlengde 3D-afstandsvoering die de binnenkant van de koot bedekt en beschermt tegen snijwonden of autres verwondingen. De buitenkant van de 3D afstandhouder is versterkt met zacht rubber.
De Deep Fetlock beenkappen zijn goedgekeurd voor gebruik in springwedstrijden voor jonge paarden in overeenstemming met de FEI voorschriften.
Stoffen en materialen
De laarzen zijn gemaakt met onze bekende, zeer goed ademende 3D Spacer-voering die ook wordt gebruikt in onze 3D Spacer-deelname laarzen en paardendekens. Ze hebben een robuuste buitenkant van een lichtgewicht maar sterk TPU omhulsel.
Onze hoogwaardige klittenbandsluiting biedt maximale grip en veiligheid voor uw paard, zodat de laarzen niet zullen draaien of wegglijden.
Vorm en maat
Dankzij het anatomische ontwerp passen de laarzen perfect rond het paardenbeen voor maximaal comfort en bescherming. Dit geeft het paard maximale bewegingsvrijheid om beter te kunnen springen.
De laarzen zijn verkrijgbaar in maat M
Onderhoudsinstructies
De laarzen zijn machinewasbaar op 30°C (niet in de droger). Wij adviseren altijd een waszak te gebruiken om krassen door de wasdroger te voorkomen. Met onze speciaal voor TPU-laarzen ontwikkelde laarzenreiniger geeft u de laarzen de finishing touch, zodat ze er als nieuw uitzien.

Extra informatie

Merk Kentucky
Fabrikant SKU 88204-05-M
Kleur bruine
Kleur Bruin
Maat M - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene