Dameshelm Equithème Glint Mat

Dameshelm Equithème Glint Mat
Beginnend op: € 136,13
Ga voor een sprankelende look met de Equithème Glint Mat helm, speciaal ontworpen voor rijders die de allerbeste rijuitrusting eisen.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 136,13
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameshelm Equithème Glint Mat

De Equithème Glint Mat dameshelm is een ideale keuze voor ruiters die veiligheid en stijl eisen. Ontworpen door het Franse merk Equithème, specialisten in ruitersportartikelen, combineert deze helm kwaliteit, comfort en elegantie.

Met zijn ABS schaal en EPS schuimvoering biedt deze helm optimale bescherming bij een val. Hij heeft ook een clip-on kinband voor een veilige, nauwsluitende pasvorm. Ventilatie wordt geboden door ventilatieopeningen aan de voor- en achterkant van de helm, voor een optimale luchtcirculatie voor optimaal comfort op warme dagen.

Deze helm is speciaal ontworpen voor vrouwen, met een elegante, vrouwelijke look. De matte kleur en glanzende afwerking voegen een vleugje glamour toe aan je rijoutfit. Bovendien vormt de ergonomische vorm zich perfect naar het hoofd van een vrouw voor een perfecte pasvorm en een lichtgewicht gevoel.

Of je nu een recreatieve of competitieve ruiter bent, deze helm is geschikt voor alle ruiterdisciplines. Hij is ook goedgekeurd volgens de huidige Europese veiligheidsnormen, zodat je met een gerust hart naaresprit kunt gaan.

Deze helm is gemakkelijk te onderhouden, met een uitneembare voering die in de wasmachine kan. Je kunt je helm dus schoon en fris houden voor elke rijsessie. Bovendien heeft hij een afneembaar vizier voor veelzijdig gebruik in alle omstandigheden.

Sluit geen compromis tussen stijl en veiligheid, kies voor de Equithème Glint Mat dameshelm voor optimale bescherming en een stijlvolle look. Deze helm is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en is een duurzame investering voor alle veeleisende rijders. Bestel de jouwe nu en rij met vertrouwen en stijl!

Extra informatie

Merk Equithème
Fabrikant SKU 911464021
Kleur mat zwart/zilver
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Standaard vizier
Hoeveelheid per product 1