Standaard rijlaarzen met kuit: slim fit voor dames Pénélope Eclipse [Grootte 35]

Standaard rijlaarzen met kuit: slim fit voor dames Pénélope Eclipse [Grootte 35]
€ 301,49
Elegantie en comfort voor vrouwelijke ruiters met Pénélope Eclipse rijlaarzen, speciaal ontworpen voor vrouwen. Klaar om je te vergezellen in het zadel!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Standaard rijlaarzen met kuit: slim fit voor dames Pénélope Eclipse

Zeer chique en vrouwelijke rijlaarzen van Eclipse, met een aantal technische details die ze bijzonder comfortabel maken.

Het eerste wat opvalt als je ze aantrekt, is het grote comfort van de zachte, ergonomische zool.

Aan de voorkant, bij de wreef, zit een zeer soepele neopreenzone en een platte elastische band om de beweeglijkheid van de enkel te verbeteren en meer flexibiliteit en comfort te bieden.

Aan de achterkant zit een grote ritssluiting met driedubbel elastiek, een lipje achter op de knie en nog een boven de hiel, die beide sluiten met een drukknoop.

point Het Pénélope logo staat in een zilveren ruit op de afgeronde buitenkant van de laars, en wat strass- en lakstiksels erboven maken het model perfect af en geven het een heel meisjesachtige look look.

Samenstelling: Koeienleer - Zool: Verkrijgbaar in zwart Verkrijgbaar in halve maten van maat 36 tot maat 41 Maatadvies: Er is een matentabel beschikbaar op basis van schoenmaat, kuithoogte en lichaamslengte om je te helpen de laars te kiezen die bij je past.

Wanneer de laars voor het eerst gedragen wordt, moet hij goed rond de kuit en enkel passen. Naarmate je de laars gebruikt, wordt hij zachter en zorgt het leer voor maximaal comfort.

Onderhoudsinstructies: gebruik een beetje glycerinezeep om de laars schoon te maken, spoel goed af en droog af voordat je een beetje leerolie of schoenpoets naar eigen smaak aanbrengt.

Extra informatie

Merk Pénélope
Fabrikant SKU 918804235
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 35 - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Leder
Hoeveelheid per product 1