Haarnet Equithème Floral

Haarnet Equithème Floral
€ 4,94
Verbeter je ruiterstijl met de Filet Equithème Floral. Een must-have voor ruiterliefhebbers. Ontdek hem nu!

Only 1 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Haarnet Equithème Floral

Het Equithème Floral haarnetje is een must-have modeaccessoire voor alle paardrijliefhebbers. Ontworpen door Equithème, een merk dat gespecialiseerd is in uitrustingen voor cavaliers, is dit haarnetje zowel praktisch als stijlvol.

Dankzij het fijne floral patroon voegt het een vleugje vrouwelijkheid en elegantie toe aan elke rijkleding. Of je nu wedstrijden rijdt of gewoon traint, met dit accessoire maak je zeker indruk.

De Filet is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zowel licht als duurzaam. Het is ontworpen om zelfs tijdens de meest intense bewegingen te paard op zijn plaats te blijven. Bovendien is het gemakkelijk aan te brengen en past het zich aan alle haarlengtes aan.

Het is niet alleen praktisch om je haar op zijn plaats te houden tijdens het rijden, het is ook ideaal om je stijl te beschermen tegen de elementen. Geen verward haar meer in de wind of regen: met de Filet Equithème Floral zie je er altijd op je best uit.

Of je nu een ervaren ruiter bent of een beginner, deze Filet is een onmisbaar accessoire om je paardrijoutfit compleet te maken. Het is ook perfect als cadeau voor een vriend of vriendin die van paardrijden houdt.

Laat je haar niet in de weg zitten tijdens je rijsessies, kies voor de Filet Equithème Floral en combineer comfort en stijl in alle omstandigheden. Wacht niet langer en voeg het toe aan je collectie ruiteraccessoires!

Extra informatie

Merk Equithème
Fabrikant SKU 930253002
Kleur wit
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1