Haarnet Equithème

Haarnet Equithème
€ 2,39
Verfraai je ruiterstijl met het haarnetje Equithème, de must-have voor alle paardrijliefhebbers.

Only 1 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Haarnet Equithème

Het Equithème haarnetje is een essentieel accessoire voor alle vrouwen die van paardrijden houden. Dit haarnetje is gemaakt door het beroemde merk Equithème, specialisten in hoogwaardige ruitersportartikelen, en combineert comfort en elegantie.

Het Filet Equithème is speciaal ontworpen voor het haar van cavaliers en is ideaal om je haar op zijn plaats te houden en te beschermen tijdens het paardrijden. Dankzij de sterke, ademende stof biedt het uitstekende houvast terwijl het je hoofdhuid laat ademen.

De Filet kan aan alle hoofden en kapsels worden aangepast. Of je haar nu lang of kort, steil of krullend is, de Filet Equithème houdt het op zijn plaats zonder het te beschadigen. Bovendien voegt hij met zijn paardenmotief een vleugje originaliteit toe aan je look ruiterlook.

Of je nu op wedstrijd rijdt of gewoon voor je plezier, het Equithème Net zal je bondgenoot zijn in het vermijden van het ongemak van haar in je ogen of helm. Het is ook geweldig om je haar te beschermen tegen de elementen als je onderweg bent.

Kortom, het Equithème haarnet is een essentieel accessoire voor alle motorrijders. Het combineert functionaliteit, comfort en originaliteit om je te vergezellen bij al je ruiteractiviteiten. Vertrouw op Equithème en geef je haar de best mogelijke bescherming.

Extra informatie

Merk Equithème
Fabrikant SKU 930254010
Kleur wit
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1