Vrouwenhandtas Pénélope Gigari

Vrouwenhandtas Pénélope Gigari
€ 140,16
Ontdek de Penelope dameshandtas Gigari, elegant en praktisch als aanvulling op je look rijtas. Gemaakt van cognac leer van topkwaliteit.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Vrouwenhandtas Pénélope Gigari

PENELOPE handtas "Gigari" in trapezevorm met dunne leren riempjes, alles in cognac. Een trapeziumvormige lederen handtas met een ritssluiting bovenaan, met twee fijne centrale naden in crèmekleurig doorgestikt point, onderbroken door een ster, ook doorgestikt in crèmekleurig doorgestikt point, in het midden waarvan het reliëflogo Pénélope staat. De tas heeft twee grote afgeronde hengsels van in totaal 60 cm (de naden niet meegerekend), zodat de tas aan de arm, in de hand of over de schouder kan worden gedragen. De ritstrekker bovenaan is gestempeld met het arabesk logo Pénélope dat vriendschap symboliseert. Binnenin is de tas ongevoerd en voorzien van een plat vak met rits in crèmekleurige stof. Met zijn ruime inhoud kan elle onder andere meerdere A4-documenten dragen. De Gigari tas kan ook worden gebruikt voor tous dagelijkse benodigdheden: portemonnee, tas, sleutels, make-up tasje, mobiele telefoon, enz.

In cognac

Eén maat:

  • Onderlengte: 33cm
  • Bovenste lengte: 44cm
  • Hoogte: 32cm
  • Diepte: 12cm

De Pénélope lederwaren komen uit de ruitertraditie en zijn gemaakt van mooi volnerf Frans rundleer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het hectische leven dat ze gaan leiden een paar kleine vlekjes achterlaat. Je kunt ervoor kiezen om je Maisons Laffitte tas schoon te maken met een beetje glycerinezeep en een snufje vochtinbrengende leerbalsem.

Extra informatie

Merk Pénélope
Fabrikant SKU 936217014
Kleur cognac
Kleur Bruin
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1