Dames wedstrijdbroek met middengrip Pénélope Rocky

Dames wedstrijdbroek met middengrip Pénélope Rocky
Beginnend op: € 130,08
Ontdek de Rocky paardrijbroek voor dames van Pénélope. Comfortabel en technisch, perfect voor alledaags rijden of wedstrijden.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 130,08
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames wedstrijdbroek met middengrip Pénélope Rocky

Rijbroek Rocky Pénélope. Comfortabele, technische rijbroek voor dagelijks gebruik of voor wedstrijddagen. De nauwsluitende snit en tailleband, die niet te hoog en niet te laag is, vormen het silhouet perfect. De broek heeft twee kleine zakken met rits aan de voorkant en twee valse zakken aan de achterkant, evenals iets brede riemlussen die perfect rond de taille passen. Hij sluit met twee kleine lipjes aan de voorkant en de riemlussen zijn vrij smal. Aan de binnenkant van de knieën zit een gripzone om het been vast te zetten zodra je in het zadel zit. De onderbenen zijn gemaakt van lycra om bij alle lichaamsvormen en beenmaten te passen.

Samenstelling: 90% polyamide en 10% elastaan Verkrijgbaar in beige, grijs en wit Verkrijgbaar in maten 34 t/m 42 voor volwassenen en ook in kindermaten 12 t/m 16.

Maatadvies: Onze rijbroeken Rocky passen perfect normaal, dus je kunt je gebruikelijke maat kiezen.

Wasadvies: Machinewasbaar op 30°C, binnenstebuiten en niet in de droger. Dit zijn de drie tips die je moet volgen om goed voor je broek te zorgen Rocky.

Extra informatie

Merk Pénélope
Fabrikant SKU 979993534
Kleur beige
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Middengreep
Hoeveelheid per product 1