Rijjas Penelope Paris Air Soft

Rijjas Penelope Paris Air Soft

Beginnend op: € 281,33

€ 151,16

-46%
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 281,33

€ 151,16

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Rijjas Penelope Paris Air Soft

De iconische "Paris" wedstrijdjas in een compatible versie met Airlight airbag. Dezelfde details, crèmekleurige stiksels langs het hele jack, 3 knopen met de initialen "PL", 2 valse voorzakken en een vrouwelijke snit. Het enige detail is een ruimte in de rechterzak voor het koord van de airbag, en een stoffen compatible met de Airlight airbag. Paris Air Soft kan dus alleen worden gedragen, of over de Airlight airbag.
Verkrijgbaar in zwart
Verkrijgbaar in XXS tot L
Maatadvies: Je Airlight 2 airbag vest moet perfect passen, en je moet niet te groot of te klein kiezen. Te strak en het zou gevaarlijk kunnen zijn wanneer geactiveerd, te groot en het zou ineffectief kunnen zijn.
Onderhoudsinstructies: Dit vest kan niet in de wasmachine gewassen of chemisch gereinigd worden. Je kunt je Airlight met de hand wassen met een mild wasmiddel, zonder te wrijven. Niet in de droger drogen of strijken. Het mag niet worden blootgesteld aan hoge temperaturen (bijvoorbeeld op een radiator, in de buurt van een vlam of in een gesloten voertuig blootgesteld aan direct zonlicht). De Airlight gilet mag niet worden overgelaten gevouwen of opgerold. Idealiter moet het worden opgeslagen op een hanger op een droge plaats uit de buurt van vocht.

Extra informatie

Merk Pénélope
Fabrikant SKU 9888119
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Wedstrijd