Damesrijjas Pénélope Calista

Damesrijjas Pénélope Calista
Beginnend op: € 251,08
Trakteer jezelf op een sobere, elegante stijl met het dames showjack Pénélope Calista, perfect voor ruiterwedstrijden.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 251,08
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesrijjas Pénélope Calista

Calista Pénélope wedstrijdjas met een sobere look look, ideaal voor wedstrijdrijden. Het sluit nauw aan op het lichaam en is gemaakt van een zeer comfortabele stretchstof. Het sluit met een rits die verborgen wordt door drie ton-sur-ton knopen, en heeft twee valse zakken, waarvan er een versierd is met een klein zilverkleurig Pénélope bedeltje. Onderaan de mouwen zit een kleiner knoopsgat, maar nog steeds ton-sur-ton. Bovenaan de linkerarm zit een kleine stras Pénélope die dit elegante maar zeer technische wedstrijdjack perfect afmaakt.

Samenstelling: Buitenstof 77% polyamide en 23% elastaan - Binnenstof 87% polyamide en 13% elastaan Verkrijgbaar in marineblauw, zwart en Bering sea Maten 34 tot 44

Maattabel: ons jack Calista Eden van Pénélope past precies op maat, dus je kunt je gebruikelijke maat kiezen.

Wasinstructies: dit jack kan in de wasmachine worden gewassen op 30°C. We raden echter af om het in de droger te doen, maar hang het wel op een kleerhanger aan de lucht te drogen. Een kleine extra opmerking: onze Calista wedstrijdjas heeft decoratieve elementen ... gemaakt van strassteentjes! Het is dus belangrijk dat je er goed voor zorgt en contact met ruwe oppervlakken vermijdt als je het draagt.

We raden je aan om geen wasverzachter te gebruiken, want dat zou de stof waarvan het gemaakt is kunnen beschadigen, en om het in een wasnet te wassen.

Extra informatie

Merk Pénélope
Fabrikant SKU 988813738
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Wedstrijd
Hoeveelheid per product 1