Solden

Het is de winteruitverkoop op la Sellerie de Maé! Vind vele producten voor de verzorging van uw paard in rust, de uitrusting van uw paard op het werk, de inrichting van uw stal maar ook de nieuwste trends voor cavaliers en honden! Winteruitverkoop 2024 : bespaar op de merken GEM, Pénélope, Back on Track, Horseware, Equithème, Zandonna bij la sellerie de Maé

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Ruitverkoop op Back on Track, Acmé, Le Sabotier, Horze, Horseware, Animo, GPA, Zandona, GEM, Flex on : de beste merken aan de beste prijzen

Ruiterverkopen zijn de ideale gelegenheid om de beste merken te kopen tegen onklopbare prijzen. Rijliefhebbers kunnen profiteren van goede deals op de meest populaire merken, zoals Back on Track, Acme, Le Sabotier, Horze, Horseware, Animo, GPA, Zandona, GEM, Flex on en nog veel meerautres. Mis deze kans niet om jezelf uit te rusten met de beste producten tegen uitzonderlijke prijzen.

De goede deals voor paardrijden zijn hier! Profiteer van de uitverkoop om u de meest populaire merken tegen onklopbare prijzen aan te bieden. Merken zoals Back on Track, Acmé, Le Sabotier, Horze, Horseware, Animo, GPA, Zandona, GEM, Flex on, en nog veel meerautres wachten op u met ongelooflijke kortingen. Mis deze kans niet om jezelf uit te rusten met de beste producten tegen uitzonderlijke prijzen.

Winterruitersale: niet te missen aanbiedingen van 11 januari 2024 tot 7 februari 2024

Het langverwachte moment van het jaar is aangebroken: de uitverkoop! Profiteer van honderden ruiterreferenties voor een paard in ruste tegen gereduceerde prijzen: dekens, dekens, hoeden, halsters, laarzen, helmen, de keuze is groot. De grootste ruitermerken staan voor u klaar: Back on Track, Acmé, Le Sabotier, Horze, Horseware, Animo, GPA, Zandona, GEM, Flex on enz. Mis onze paardrijverkoop tegen lage prijzen niet!

De winteruitverkoop is de ideale gelegenheid om uw ruiter uit te rusten met kwaliteitsartikelen tegen onklopbare prijzen. Profiteer van 11 januari tot 7 februari van kortingen tot 70% op de meest prestigieuze merken. Of je nu op zoek bent naar laarzen, kleding, paardenuitrusting of accessoires, je vindt alles wat je nodig hebt tegen geweldige prijzen.

De winteruitverkoop is een gelegenheid om jezelf uit te rusten voor het komende seizoen zonder de bank te breken. Of u nu een beginner bent of een ervaren ruiter, u vindt hier artikelen voor alle niveaus en budgetten. Profiteer van deze soldenperiode om uw uitrusting te vernieuwen, trendy accessoires te kopen of uzelf te trakteren op comfortabele trainingskleding.

De winterruitverkoop is ook een gelegenheid om de geschiedenis van de verkoop te ontdekken. Al eeuwenlang worden verkopen georganiseerd om de resterende voorraden van het vorige seizoen te verkopen. Vandaag is het een kans om de beste deals op kwaliteitsartikelen te krijgen. U vindt artikelen voor elk niveau, elke stijl en elk budget. Mis deze kans niet om je spullen voor minder te krijgen.

Verkoop FAQ

 • Wanneer is er uitverkoop bij La Sellerie de Maé?

 • De verkoop bij La Sellerie de Maé vindt elke maand plaats van 11 januari tot 7 februari en van 28 juni tot 25 juli. De exacte data worden aangekondigd op onze website en op onze sociale netwerken.

  • Welke producten zijn te koop bij La Sellerie de Maé?

  • De meeste ruitersportartikelen zijn te koop bij La Sellerie de Maé, waaronder dekens, borstels, laarzen, dekens, zadels en accessoires van merken als GEM, Penelope, Back on Track, Horseware, Equithème, Zandonna en nog veel meerautres.

   • Waar vind ik de beste aanbiedingen voor uitrusting voor mijn paard en mijzelf?

   • Bij Maé's Zadelmakerij! De beste aanbiedingen voor uitrusting voor uw paard en uzelf vindt u online, op onze website die gespecialiseerd is in ruitersportartikelen.

    • Welke uitrusting moet ik kopen voor mijn paard en mijzelf?

    • Welke uitrusting u voor uw paard en uzelf moet kopen, hangt af van uw niveau, doelstellingen en behoeften. Als je een beginnende rijder bent, heb je een minimum uitrusting nodig.