Paardenstopper L'Evoine [Grootte 190x85 mm]

Paardenstopper L'Evoine [Grootte 190x85 mm]
€ 80,67
Verzorg je paard met de Kardätsche L'Evoine, het essentiële hulpmiddel voor een dagelijkse verzorgingsroutine. Voor paardenliefhebbers.

Van hetzelfde model :

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Paardenstopper L'Evoine

Het pronkstuk van de dagelijkse paardenverzorging - de kaardborstel. Deze robuuste paardenborstel van L'Evoine is gemaakt van 100% massief paardenhaar en combineertuitstekende reinigingsresultaten met een kalmerende massage. Hij neemt vuil effectief op en verwijdert zelfs de laatste stofdeeltjes.

Tegelijkertijd krijgt de vacht een natuurlijke glans, omdat het gebruik van natuurlijke materialen het herstellende effect versterkt. Bovendien voorkomt de afwezigheid van synthetische vezels de opbouw van elektrostatische ladingen. Bovendien heeft het walnoothout van de borstel een antibacteriële werking en ligt het prettig in de hand, zelfs bij koele temperaturen.

Omdat het donkere walnoothout bijzonder ongevoelig is voor vocht en niet barst, kan de kaardborstel worden gereinigd met een milde babyshampoo. Alle paardenborstels zijn 100% handgemaakt op Allemagne.

De kaardborstel is ook verkrijgbaar via L'Evoine op set en kan gratis individueel worden gegraveerd op set.

Extra informatie

Merk L'Evoine
Fabrikant SKU 103RO200
Kleur espresso/cognac
Kleur Bruin
Maat 190x85 mm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1