Damesbroek met volledige grip Pikeur Lugana

Damesbroek met volledige grip Pikeur Lugana
Beginnend op: € 171,37
Domineer het circuit in comfort met Pikeur Lugana full grip rijbroeken voor dames. Onvergelijkbare kwaliteit en stijl.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Beginnend op: € 171,37
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesbroek met volledige grip Pikeur Lugana

De Pikeur Lugana full grip dames rijbroek is een elegante, hoogwaardige keuze voor alle gepassioneerde ruiters. Ontworpen door het gerenommeerde merk Pikeur, combineert deze broek stijl, comfort en prestaties voor een onvergelijkbare ruiterervaring.

De vrouwelijke, slanke pasvorm van de Lugana met broek verbetert het figuur en biedt veel bewegingsvrijheid. De broek is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert optimaal comfort tijdens uw rijsessies. De rekbare, ademende stof voelt aan als een tweede huid, terwijl de gripinzetten aan de binnenkant van de knieën zorgen voor een perfecte grip in het zadel.

Deze broek is speciaal ontworpen voor vrouwen die van paardrijden houden. Het elegante, moderne ontwerp voegt een vleugje verfijning toe aan je paardrijoutfit. Of je nu wedstrijden rijdt of traint, je zult je zelfverzekerd en stijlvol voelen in de Pikeur Lugana broek.

Deze broek ziet er niet alleen goed uit, hij is ook zeer functioneel. In de voorzakken met rits zitten kleine spullen veilig opgeborgen, terwijl de elastische tailleband zorgt voor een perfecte pasvorm. Bovendien zorgt de haak-en-oogsluiting ervoor dat de broek op zijn plaats blijft tijdens het fietsen.

Of je nu recreatief of competitief rijdt, de Pikeur Lugana broek is je ideale bondgenoot voor optimale prestaties. Verkrijgbaar in een reeks modieuze kleuren, geschikt voor alle smaken en gelegenheden. Mis de kans niet om deze kwaliteitsbroek aan je ruitergarderobe toe te voegen.

Doe geen concessies aan kwaliteit en stijl als het gaat om je paardrijoutfit. Kies voor de dames full grip rijbroek Pikeur Lugana en ontdek een nieuwe manier van paardrijden. Bestel ze nu en maak je klaar om onvergetelijke momenten in het zadel te beleven met Pikeur.

Extra informatie

Merk Pikeur
Fabrikant SKU 140507-479-260
Kleur donkere schaduw
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Volledige grip