Mid grip rijbroek Pikeur New Linn SD

Mid grip rijbroek Pikeur New Linn SD
Beginnend op: € 161,28
Ontdek de nieuwe Pikeur rijbroek met midgrip handgrepen voor optimale grip tijdens je sportsessies.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Beginnend op: € 161,28
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Mid grip rijbroek Pikeur New Linn SD

De Pikeur New Linn SD mid grip rijbroek is de ideale keuze voor alle cavaliers rijliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk Pikeur, combineert deze broek comfort, stijl en functionaliteit om je de beste prestaties te geven tijdens je rijsessies.

Deze broek is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een perfecte pasvorm die zich perfect aanpast aan de rondingen van je lichaam voor een optimale pasvorm. Dankzij de ademende, elastische stof kun je vrij bewegen en blijf je licht aanvoelen. Bovendien heeft de broek praktische zakken voor je kleine benodigdheden.

Het bijzondere aan de Pikeur New Linn SD mid grip rijbroek is de siliconen mid-low grip, strategisch geplaatst aan de binnenkant van de knieën en dijen. Deze grip zorgt voor een perfecte hechting aan het zadel, zodat je tijdens het rijden een stabiele en comfortabele positie kunt behouden. Je hoeft niet meer uit te glijden en je evenwicht te verliezen, deze broek geeft je maximaal vertrouwen tijdens het springen en bewegen.

Naast functioneel is deze broek ook erg stijlvol. Het strakke, moderne ontwerp, met subtiele details zoals het geborduurde Pikeur logo op de heup, laat je stralen op het ruiterterrein. Of het nu voor een wedstrijd is of een eenvoudige trainingssessie, in de Pikeur New Linn SD mid grip rijbroek ben je altijd onberispelijk gekleed.

Deze broek is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en is geschikt voor alle ruiters cavaliers, van beginners tot ervaren ruiters. Bovendien is hij gemakkelijk te onderhouden, zodat je hem jarenlang kunt dragen.

Kortom, de Pikeur New Linn SD mid grip rijbroek is veel meer dan een sportbroek, het is een echte bondgenoot voor alle ruiterliefhebbers. Dus trakteer jezelf op deze broek van topkwaliteit voor een nog aangenamere, hoogwaardige ruiterervaring.

Extra informatie

Merk Pikeur
Fabrikant SKU 146303-486-290
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Middengreep