Hoefijzer met paardenhoofd Covalliero

Hoefijzer met paardenhoofd Covalliero
€ 2,50
De hoefslagplukker Kerbl, ontworpen door een bekend merk voor paardenliefhebbers, is een essentieel accessoire voor je paard.

Van hetzelfde model :

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Hoefijzer met paardenhoofd Covalliero

De hoefbeitel met paardenhoofd Kerbl is het perfecte accessoire voor tous paardenliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk Kerbl, is deze hoefbeitel zowel praktisch als esthetisch, en biedt een unieke poetservaring voor je paard.

Deze hoefbeitel is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat lang mee. Het paardenhoofd met reliëf voegt een speels, elegant en toch functioneel tintje toe en zorgt voor een betere grip voor effectief poetsen.

Of je nu een professionele ruiter of een fanatieke amateur bent, deze hoefbeitel is een must-have voor je paardrijuitrusting. Het is ideaal voor het reinigen van de hoeven van je paard voor en na elke rit. Dankzij de ergonomische vorm is het makkelijk in gebruik en helpt het je om de hoeven van je paard in perfecte conditie te houden.

Bovendien is deze hoefsmid verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou en de stijl van je paard past. Hij is ook léger en compact, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen in je paardrijtas of rugzak als je onderweg bent.

Als ruiter weet je point hoe belangrijk het is om voor je paard te zorgen. Met de hoefbeitel met paardenhoofd Kerbl weet je zeker dat je je paard de best mogelijke verzorging geeft. Dus wacht niet langer, voeg deze hoefbeitel vandaag nog toe aan je uitrusting en geef je paard schone, gezonde hoeven!

Extra informatie

Merk Covalliero
Fabrikant SKU 321618
Kleur oranje
Kleur Oranje
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1