Fietskoord met antipaniek karabijnhaak Covalliero Classy [Grootte 200 cm]

Fietskoord met antipaniek karabijnhaak Covalliero Classy [Grootte 200 cm]
€ 8,06
Verbeter je ruiterervaring met het anti-paniek koord met karabijnhaak Kerbl Classy, een must-have voor alle paardensportliefhebbers.

Van hetzelfde model :

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Fietskoord met antipaniek karabijnhaak Covalliero Classy

Het Kerbl Classy anti-paniek koord met karabijnhaak is een essentieel accessoire voor tous cavaliers ruiterliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk Kerbl, een specialist op het gebied van paardrijden, combineert deze leeflijn kwaliteit, veiligheid en elegantie.

Paardrijden vereist een betrouwbare en slijtvaste uitrusting, daarom heeft Kerbl hoogwaardige materialen gekozen voor het ontwerp van deze sleutelkoord. De antipaniek karabijnhaak is bijzonder robuust en duurzaam, en garandeert de veiligheid van zowel ruiter als paard.

Deze leeflijn is ideaal voor tous alle soorten paardrijden, of het nu gaat om trailrijden, dressuur of springen. Elle biedt een comfortabele grip dankzij het zachte, slijtvaste materiaal, waardoor het paard goed onder controle gehouden kan worden.

Het elegante ontwerp van de Kerbl Classy rijlijn maakt het ook een aantrekkelijk accessoire dat past bij elke stijl tous. De sobere kleur en zorgvuldige afwerking maken het een kwaliteitsaccessoire dat niet onopgemerkt zal blijven in het wedstrijdcircuit.

Naast zijn primaire functie als leeflijn kan dit accessoire dankzij de karabijnhaak ook worden gebruikt als geleider om het paard aan vast te binden. Praktisch en veelzijdig, elle zal een onmisbare bondgenoot zijn voor al je rijsessies.

Trakteer jezelf nu op het Kerbl Classy anti-paniek koord met karabijnhaak en profiteer van kwaliteitsuitrusting om je favoriete sport veilig en in stijl te beoefenen. Aarzel niet, vertrouw op het merk Kerbl en zijn erkende expertise in de paardenwereld!

Extra informatie

Merk Covalliero
Fabrikant SKU 3224744
Kleur steen
Kleur Groen
Maat 200 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1