Fietskoord met karabijnhaak Covalliero Classy [Grootte 200 cm]

Fietskoord met karabijnhaak Covalliero Classy [Grootte 200 cm]
€ 7,55
Ontdek de Kerbl Classy karabijnkoord, het onmisbare accessoire voor tous ruitersportliefhebbers.

Van hetzelfde model :

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Fietskoord met karabijnhaak Covalliero Classy

De Kerbl Classy carabiner lanyard is een essentieel accessoire voor tous ruiters. Ontworpen door het gerenommeerde merk Kerbl, combineert deze sleutelkoord kwaliteit, functionaliteit en elegantie voor optimaal rijplezier.

De koord met karabijnhaak Kerbl Classy is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel sterk als duurzaam voor veilig gebruik. De metalen karabijnhaak zorgt voor een betrouwbare en veilige bevestiging aan je paard, zodat jij je volledig kunt concentreren op het paardrijden.

De leeflijn is het ideale accessoire om je paard te begeleiden tijdens het vrij rijden of om hem te voet te leiden. De lengte van 2 meter geeft je veel bewegingsvrijheid terwijl je de controle over je paard behoudt. Bovendien is de zachte band nylon prettig in de omgang en irriteert hij je handen niet.

Het slanke, elegante ontwerp maakt het ook perfect voor ruiterwedstrijden. Je kunt stijl en prestaties combineren op je wedstrijden.

Of je nu een beginner of een ervaren ruiter bent, de Kerbl Classy karabijnkoord voldoet aan al je behoeften. Door het eenvoudige, praktische gebruik is het een accessoire dat geschikt is voor tous alle ervaringsniveaus.

Laat niets aan het toeval over tijdens je rijsessies en kies voor het koord met karabijnhaak Kerbl Classy. Een must-have voor tous cavaliers ruiters die zich zorgen maken over het comfort en de veiligheid van hun paard. Bestel nu en geniet van een nog aangenamere en effectievere rijervaring dankzij het merk Kerbl.

Extra informatie

Merk Covalliero
Fabrikant SKU 3224745
Kleur merlot
Kleur Rood
Maat 200 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1