Paniekkoord voor paardrijden Covalliero ClassicSoft [Grootte 200 cm]

Paniekkoord voor paardrijden Covalliero ClassicSoft [Grootte 200 cm]
€ 8,06
Zet je paard vast met de antipanieklijn Kerbl ClassicSoft, het essentiële accessoire voor veeleisende ruiters cavaliers van Kerbl.

Van hetzelfde model :

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Paniekkoord voor paardrijden Covalliero ClassicSoft

De Kerbl ClassicSoft anti-paniek koord is het perfecte accessoire voor cavaliers ruiters die bezorgd zijn over de veiligheid van hun paard. Ontworpen door het bekende merk Kerbl, een specialist in paardrijden, combineert deze leeflijn soliditeit, comfort en betrouwbaarheid.

Deze leeflijn is speciaal ontworpen voor gevoelige of reactieve paarden en heeft een antipanieksysteem waarmee je je paard snel en veilig kunt losmaken in geval van nood. Geen paniek meer tijdens wandelingen of trainingen, deze leeflijn geeft je ongeëvenaarde gemoedsrustesprit.

Het grootste voordeel van deze leeflijn is het hoogwaardige materiaal,ClassicSoft, van Kerbl. Dit materiaal is zowel slijtvast als zacht voor het comfort van je paard. Het biedt een goede grip voor een betere controle over je paard, terwijl het risico op irritatie of letsel wordt vermeden.

De Kerbl ClassicSoft anti-panieklijn voor paardrijden heeft ook een roestvrijstalen draaibare karabijnhaak voor extra stevigheid en gebruiksgemak. Bovendien geeft de lengte van 2,50 meter je veel bewegingsvrijheid tijdens je trainingen of buitenritten.

Deze lanyard is een must-have voor tous cavaliers ruiters die bezorgd zijn over de veiligheid van hun paard. Of je nu een beginnende of ervaren ruiter bent, elle biedt je onvergelijkbaar comfort en betrouwbaarheid. Naast de antipaniekfunctie kan elle ook worden gebruikt om je paard veilig vast te binden tijdens verzorging of transport.

Laat de angst om de controle over je paard te verliezen jullie momenten samen niet bederven. Kies voor het antipaniekkoord voor ruiters Kerbl ClassicSoft en geniet met een gerust hart van je ruiteractiviteiten. Wacht niet langer, geef je paard het beste met deze leeflijn van topkwaliteit. Kerbl Dit is het merk waarop je kunt vertrouwen voor veilig paardrijden.

Extra informatie

Merk Covalliero
Fabrikant SKU 3224769
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 200 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1