Aluminium ontklitter Covalliero [Grootte 9 cm]

Aluminium ontklitter Covalliero [Grootte 9 cm]
€ 2,69
Haal het beste uit je passie voor paardrijden met de aluminium ontklitter Kerbl, het onmisbare hulpmiddel van het beroemde merk dat gespecialiseerd is op dit gebied.

Van hetzelfde model :

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Aluminium ontklitter Covalliero

De aluminium ontklitter Kerbl is een essentieel hulpmiddel voor tous paardenliefhebbers. Gemaakt door het gerenommeerde merk Kerbl, specialisten in dierenbenodigdheden, is deze ontklitter ontworpen om je te helpen de manen en staart van je paard effectief te ontklitten.

Het belangrijkste kenmerk van deze ontklitter is de aluminium constructie, waardoor hij zowel léger als sterk is. Dit maakt hem ideaal voor gebruik buitenshuis, tijdens wedstrijden of gewoon tijdens een ritje.

Dankzij de roestvrijstalen tanden is de Kerbl aluminium ontklitter zeer effectief in het verwijderen van knopen en vuil uit de manen en staart van je paard. De tanden zijn ook ontworpen om het haar niet te breken, zodat je paard zacht en pijnloos ontklit.

Bovendien is hij door zijn ergonomische vorm makkelijk in gebruik, zelfs voor mensen met grotere handen. Zo kun je de manen en staart van je paard ontklitten zonder je handen te vermoeien.

Of je nu een ervaren ruiter of een beginner bent, de Kerbl aluminium ontklitter zal een grote hulp zijn in je paardenverzorgingsroutine. Hij is ook perfect voor professioneel gebruik, bijvoorbeeld in maneges.

Kortom, de aluminium ontklitter Kerbl is een kwaliteitshulpmiddel dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van paardenliefhebbers. Dankzij het efficiënte léger ontwerp is het een ideale keuze voor tous als je je paard wilt verzorgen en de manen en staart gezond en in goede conditie wilt houden. Kijk niet verder dan de aluminium ontklitter Kerbl en geniet van de opmerkelijke resultaten die hij biedt.

Extra informatie

Merk Covalliero
Fabrikant SKU 32625
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat 9 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1