Teugels voor touwspringen Jacson

Teugels voor touwspringen Jacson
Beginnend op: € 63,12
Ontdek de touwtrekteugels Jacson, ontworpen door het beroemde merk voor paardenliefhebbers. Gegarandeerd betere prestaties.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Beginnend op: € 63,12
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Teugels voor touwspringen Jacson

Ontdek de nieuwe touwteugels Jacson, ontworpen door het beroemde merk Jacson voor paardenliefhebbers. Deze teugels zijn speciaal ontworpen voor een unieke en comfortabele trekervaring met je paard.

Deze teugels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel duurzaam als slijtvast. Het gevlochten nylon touw is licht maar sterk en biedt een stevige en comfortabele grip. Het ergonomische ontwerp van deze teugels zorgt voor een gelijkmatige gewichtsverdeling en een goede grip, waardoor je je paard beter onder controle hebt.

Jacson rope pull teugels zijn ideaal voor training en wedstrijden en bieden precieze controle en duidelijke communicatie tussen jou en je paard. Of je nu een ervaren ruiter bent of een beginner, deze teugels helpen je om je techniek te verbeteren en de band met je paard te versterken.

Naast functioneel zijn deze teugels ook stijlvol met hun geborduurde Jacson logo en klassieke zwarte kleur. Ze passen perfect in elk zadel en zijn een aanvulling op je paardrijoutfit.

Mis de kans niet om deze touw-trek teugels Jacson te ontdekken en je rijervaring te verbeteren. Bestel ze nu en geniet van betere communicatie en controle met je paard tijdens je volgende uitje. Vertrouw op de kwaliteit en expertise van Jacson om je paard uit te rusten.

Extra informatie

Merk Jacson
Fabrikant SKU 587507
Kleur bruin
Kleur Bruin
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene