Hoofdstel Premier Equine Mossimo

Hoofdstel Premier Equine Mossimo

Beginnend op: € 94,73

€ 85,25

-10%
Ontdek het Premier Equine Mossimo hoofdstel, een elegant en verfijnd Italiaans leren hoofdstel, perfect voor dagelijks rijden of wedstrijden.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 94,73

€ 85,25

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoofdstel Premier Equine Mossimo

Delicaat gestileerd, deze kaptoom neusriem is voorzien van mooie contrasterende stiksels en dunnere lederen banden voor een meer verfijnde en elegante uitstraling. Het gewatteerde kopstuk verhoogt het comfort en de neusriem is aan de bovenkant bevestigd, waardoor een gelijkmatige druk kan worden uitgeoefend om de prestaties te verbeteren. De ronde, verhoogde frontriem is opgevuld en heeft twee rijen gedetailleerde contraststiksels die dit hoofdstel onderscheiden van autres.

De kaptoom neusriem heeft ook deze prachtige rijen stiksels, evenals een rond, verhoogd ontwerp, en is opgevuld om maximaal comfort voor het paard te garanderen. De zorgvuldig vervaardigde lederen singels en roestvrijstalen gespen geven dit hoofdstel een professionele afwerking. Een uitstekende keuze voor dagelijks rijden of om mee te pronken op wedstrijden.

Combineer uw anatomisch hoofdstel met ons assortiment teugels en ons superieure assortiment martingales en borstplaten.

Technische details

  • Italiaans lederen hoofdstel
  • Zacht, gevoerd kopstuk met contrasterende stiksels
  • Zachte, gevoerde frontriem met rond reliëfpatroon, contrasterende stiksels en "PE" merkspeld aan elke kant.
  • Wangen met knuppelsluitingen en contrasterende stiksels
  • Keelriem aan beide zijden verstelbaar
  • Zachte, gevoerde neusriem met contrasterende stiksels
  • Roestvrijstalen gespen en knuppels
  • Teugels niet inbegrepen

Onderhoudsinstructies

Wij hebben gekozen voor het beste Italiaanse plantaardig gelooide leer, vervaardigd in het hart vanItalie, met behulp van milieuvriendelijke processen. Als onderdeel van het looiproces worden natuurlijke ingrediënten en plantenextracten gebruikt om het leer zijn uitzonderlijke afwerking te geven. Om de levensduur van uw hoofdstel te maximaliseren en vlekken te voorkomen, raden wij u aan het leer na elk gebruik te verzorgen. Wij raden u aan het leer te verzorgen met een zeep/crème en zachtjes en met ronddraaiende bewegingen te wrijven totdat al het product is opgenomen. Veeg met een schone doek de overtollige zeep/crème van het oppervlak af. Laat het leer op natuurlijke wijze drogen in een goed geventileerde ruimte uit de buurt van directe warmtebronnen.

Extra informatie

Merk Premier Equine
Fabrikant SKU 8019-C-8019-XF
Kleur donkerbruin
Kleur Bruin
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene