Dameshelm GPA 4S First TLS Shiny

Dameshelm GPA 4S First TLS Shiny
Beginnend op: € 553,58
Bescherm jezelf in stijl met de dameshelm GPA 4S First TLS en profiteer van het meegeleverde schuim voor je comfort.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 553,58
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameshelm GPA 4S First TLS Shiny

De 4S helm is ontworpen voor optimale veiligheid en bestaat uit 4 lagen die zorgen voor opeenvolgende schokabsorptie en verbeterde weerstand tegen zijdelingse compressie.

Indeling van de 4S :

- 1S: buitenschaal ontworpen om het eerste deel van de impact te absorberen. Het is gemaakt van een absorberend polymeer en ontworpen om te vervormen bij een impact.

- 2S: bij een impact absorbeert deze interface, gemaakt van een elastomeer dat werd ontwikkeld voor Formule 1-races, de energie van de impact om deze te absorberen.

- 3S: dit is de hoofdschaal, versterkt met glasvezel om stevigheid en bescherming te bieden. De impact is al geabsorbeerd wanneer deze dit niveau bereikt.

- 4S: de EPS-vulling vertraagt de impact door de druk van de impact weg te drukken, waardoor de schedel wordt beschermd en het risico op hoofdletsel wordt geminimaliseerd.

- EXTERNE SCHERM: spuitgegoten in thermocomposiethars om het risico op perforatie te verkleinen. Dankzij de openingen aan de voorkant en de afzuigingen aan de achterkant biedt deze helm optimale ventilatie.

- BINNENSTE SCHERM: EPS-schokabsorberend element van geëxpandeerd polystyreen met variabele dichtheid dat schokgolven absorbeert en verdeelt.

- BINNENSTE SCHUIM (LINER): comfortschuim gecombineerd met een zachte, antibacteriële stof. Gemaakt uit één stuk, verwisselbaar en wasbaar dankzij lipjes die tussen de twee kappen passen.

- FRAME: gemaakt van thermo-composiet elastomeerhars, waardoor het een mate van flexibiliteit heeft die voldoet aan de vereiste normen.

Waarom kiezen voor het TWIN LOCK SYSTEM kinbandje?

- Extreem sterk, gemaakt van thermo-composiethars en geïnjecteerde glasvezel.

- Ongeëvenaarde stabiliteit en ondersteuning

- Optimale veiligheid met meer bescherming, vooral bij de nek

- Dankzij de stijfheid wordt de hele helm verstevigd in geval van verbrijzeling, net als een motorhelm

- Aanzienlijk verbeterd gezichtsveld vision

- Meer comfort: voor een zacht contact met de huid van de rijder zijn er uitneembare schuimkussentjes toegevoegd aan de slapen van de TLS.

- Geen problemen meer met slecht passende kinriemen: de maat van het Twin Lock System is aangepast aan de helmschaal voor een optimale pasvorm!

- De Fidlock magnetische gesp maakt het vastmaken gemakkelijk en soepel.

Extra informatie

Merk GPA
Fabrikant SKU GPA4FLTLSSBK
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten