Rijhelm GPA Easy First Lady TLS Shiny

Rijhelm GPA Easy First Lady TLS Shiny

Beginnend op: € 448,91

€ 359,13

-20%
De nieuwe bomb GPA Easy First Lady TLS Shiny, een vrouwelijke, technische helm met Twin Lock systeem voor ongeëvenaarde stabiliteit en optimale pasvorm.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 448,91

€ 359,13

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Rijhelm GPA Easy First Lady TLS Shiny

De nieuwe GPA Easy First Lady TLS Shiny bombshell zal je versteld doen staan. Deze helm, elegantgant en vrouwelijk als altijd, is opnieuw uitgevonden in een technisch nog geavanceerdere versie. Dankzij de dikkere schokabsorberende voering biedt hij een verbeterde schokabsorptie en een ongekende bescherming bij een val. Dit polystyreen EPS met variabele dichtheid wordt gecombineerd met een buitenlaag van spuitgegoten thermocomposiethars om het risico op perforatie te voorkomen.

Bovendien zorgt de Twin Lock systeemtechnologie voor een ongeëvenaarde stabiliteit voor een rijhelm. Deze kinband heeft een stijve structure gemaakt van thermo-composiet hars en geïnjecteerd glasvezel, wat extra weerstand biedt tegen zijdelingse druk. Het heeft ook een zeer groot beschermend gebied rond de nek. De slapen, die flexibeler zijn dan bij eerdere versies, zijn ook voorzien van verwijderbaar schuim voor een zacht contact met de huid.

Met een magnetische sluiting Fidlock die zowel veilig als praktisch is, is deze kinband een echte revolutie in termen van zijn vermogen om het veld van vision cavaliers te verbreden en de helm met slechts één hand te openen en te sluiten.

Het lost ook aanpassingsproblemen op, omdat de maat is aangepast aan de helmschaal.

Het schuim aan de binnenkant van het blikje is nu uit één stuk gemaakt. Het is gemaakt van een zeer zacht, antibacterieel, antitranspirerend en machinewasbaar materiaal en is bevestigd met een systeem van halfstijve lipjes, waardoor het nog prettiger en functioneler in gebruik is. Het schuim wordt samen met de helm verkocht.

Op het gebied van ventilatie heeft deze rijhelm luchtinlaten en -uitlaten om de luchtstroom tijdens het sporten te vergemakkelijken.

Tot slot zorgt het legendarische brede vizier van thermo-composiet elastomeerhars voor de flexibiliteit die de huidige normen vereisen.

Extra informatie

Merk GPA
Fabrikant SKU GPAEFLTLSSBK
Kleur glanzend
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten