Werkpaard

Welkom op la sellerie de Maé, voor het verkoopseizoen hebben we een selectie van dekens, mutsen, schokdempers, zadels en nog veel meer samengesteld om het welzijn van uw paard op het werk te garanderen.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Paardenverkoop bij Maé's Zadelmakerij: rust uw paard uit tegen gereduceerde prijzen met onze schokdempers, hoofdstellen, zadels en beenkappen tegen uitzonderlijke prijzen.

De ruiterverkoop is de ideale gelegenheid om uw werkpaard uit te rusten met de beste merken tegen gereduceerde prijzen. Hier vindt u een ruime keuze aan springtapijten, dressuurdekens, shock pads, allemaal van de meest gerenommeerde merken om uw paard het beste comfort te bieden tijdens werksessies. De schokabsorberende dekens van merken als Winderen, Tattini, Riding World zijn ontworpen om de druk op de gevoelige zones van uw paard te verdelen, om hem maximaal comfort en steun te bieden tijdens de inspanning.

Profiteer ook van onze uitverkoop om u uit te rusten met de beste merken tegen onklopbare prijzen met onze hoofdstellen, kappen, zadels en beenkappen van kwaliteit. Wij bieden materiaal aan van bekende merken zoals Kentucky, Back on Track, Lami-Cell, Winderen, Westride ontworpen om een goede ondersteuning en maximaal comfort voor uw paard te garanderen. Hoofdstellen en mutsen zijn gemaakt van zachte, soepele materialen om schuren of irritatie te voorkomen. Zadels en beenkappen zijn ontworpen om uw paard perfect te passen.

Om uw uitrusting compleet te maken, moet u niet vergeten te profiteren van onze uitverkoop van stijgbeugels, singels en banden van topmerken. Wij bieden materiaal aan van merken als Compositi, Eric Thomas, T de T, Norton dat essentieel is om de prestaties van uw paard tijdens werksessies te verbeteren. De stijgbeugels en singels zijn ontworpen om goede steun en stabiliteit te bieden. De banden worden gebruikt om de ledematen van uw paard te beschermen tijdens de training.

Wacht niet langer om uw paard uit te rusten voor het werk met de beste merken tegen onklopbare prijzen dankzij onze paardenverkoop. Bestel nu en profiteer van de levering rapide om uw paard zo snel mogelijk uit te rusten met de beste merken ruitersportartikelen.