manenelastiek Kerbl (x800)

manenelastiek Kerbl (x800)
€ 5,43
Geef je paard het beste voor zijn manen met het manenelastiek Kerbl (x800), ontworpen door paardenliefhebbers.

Van hetzelfde model :

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

manenelastiek Kerbl (x800)

Ontdek het manenelastiek Kerbl (x800), een must-have accessoire voor tous cavaliers ruiterliefhebbers! Ontworpen door het beroemde merk Kerbl, is dit elastiek speciaal ontworpen om de manen van je paard op zijn plaats te houden.

Met 800 elastieken om uit te kiezen, heb je genoeg voor vele trainingen en wedstrijden. Of je je paard nu voorbereidt op een wedstrijd of gewoon een ritje maakt, dit manenelastiek Kerbl zal je beste bondgenoot zijn.

Dit elastiek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel sterk als elastisch, waardoor het de manen op hun plaats houdt zonder ze te beschadigen. Je hoeft je geen zorgen te maken over elastiek dat breekt of te veel uitrekt, dit manenelastiek Kerbl is ontworpen om lang mee te gaan.

Als ruiter weet je hoe belangrijk het is om goed voor je paard te zorgen: point. Met dit manenelastiek Kerbl weet je zeker dat je je paard het allerbeste geeft. Het is niet alleen praktisch en slijtvast, maar ook een stijlvol accessoire dankzij het verfijnde ontwerp.

Of je nu een amateur of een professionele ruiter bent, het Kerbl manenelastiek is een must-have voor tous paardenliefhebbers. Dus wacht niet langer, koop nu dit kwaliteitselastiek om je paard te verzorgen en je prestaties in het zadel te verbeteren. Vertrouw op Kerbl, het referentiemerk in de paardenwereld.

Extra informatie

Merk Kerbl
Fabrikant SKU 321471
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 800