manenelastiek Kerbl (x500)

manenelastiek Kerbl (x500)
€ 2,86
Geef je paard het perfecte kapsel met het manenelastiek Kerbl. Perfect voor paardenliefhebbers die op zoek zijn naar praktisch en efficiënt.

Van hetzelfde model :

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

manenelastiek Kerbl (x500)

Op zoek naar een praktische en effectieve manier om de manen van je paard te stylen en te onderhouden? Zoek dan niet verder, want het Kerbl manenelastiek (x500) is het perfecte product voor jou! Dit elastiek van Kerbl is speciaal ontworpen voor paardenliefhebbers en is een must-have voor tous paardeneigenaren.

Dit manenelastiek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam en slijtvast, voor langdurig gebruik. Het is ook zacht en comfortabel voor de manen van je paard en voorkomt irritatie of beschadiging. Bovendien heb je met een verpakking van 500 elastieken meer dan genoeg om je paard te stylen voor training, wedstrijden of dagelijkse uitstapjes.

Of je nu een professionele ruiter bent of een enthousiaste amazone, het Kerbl manenelastiek (x500) is een essentieel accessoire om de manen van je paard netjes te houden. Het is eenvoudig en praktisch in gebruik, waardoor je tijd bespaart en je je kunt concentreren opautres aspecten van je paardenverzorging.

Bovendien is dit manenelastiek veelzijdig en geschikt voor alle paardensportdisciplines, of het nu gaat om dressuur, springen, westernrijden of gewoon een wandeling in de natuur. Het is ook gemakkelijk mee te nemen in je paardrijtas, zodat je het altijd bij de hand hebt als je onderweg bent.

Kortom, het Kerbl manenelastiek (x500) is het ideale product voor paardenliefhebbers die hun paard mooie manen willen geven. Voeg het toe aan je ruiteruitrusting voor onberispelijke resultaten en gegarandeerde tevredenheid!

Extra informatie

Merk Kerbl
Fabrikant SKU 321478
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 500